2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Extra

Kiderült! Ezért nem vezethet Dem­csák Zsu­zsa férje

Nem elég, hogy a műsorvezetőnek a minap ismét meggyűlt a baja az egyenruhásokkal, most azon is törheti a fejét, hogy oldja meg a közlekedést.

A múlt héten számoltunk be arról, hogy a Ripost olvasója vette észre, hogy Demcsák Zsuzsát hétfő este rendőrök állítottak félre, majd autójukba ültetve elvitték a helyszínről.


A műsorvezető már 2016 májusában is bajba került ittas vezetésért, most újra alkoholos befolyásoltság alatt vezetett és a közlekedési szabályokat is szegett.

A költözés miatt rengeteg hivatali rohangálás, ügyintézés vár rájuk, főleg, ha tartózkodási engedélyt akar szerezni. A taxi és a sofőr ugyan opció lehet, de óriási költséggel jár, így logikus az lenne, ha ezentúl a műsorvezető férje furikázná Zsuzsát. Igen ám, de az Indiában megszerzett jogosítványa itthon egy fabatkát sem ér! – írja a Ripost.


A portál beszámolójából az is kiderül, hogy a kontinensnyi ország ugyanis nem írta alá az 1968. évi Bécsi Közúti Közlekedési Egyezményt, ami egy közös szabályozáson alapuló megállapodás, ami egységes vizsgát követel az aláíró országok állampolgáraitól. India nem véletlenül maradt ki az egyezményből, hiszen ott szinte semmit sem kell tenni annak érdekében, hogy az ember megszerezze a vezetői engedélyt.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Stúdióalbumot készített Iggy Pop. A 72 éves amerikai rockénekes, aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet, három év szünet után rukkol ki új lemezanyaggal: a Free szeptember 6-án jelenik meg.

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.

 • Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Idén lenne húsz éves Dióssy Klári kislánya, Adélka, aki mindössze négy és fél évesen hunyt el leukémiában. A Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban mesélt soha el nem múló fájdalmáról, és arról miképp telnek mindennapjai második házasságából született gyermekével, Mátéval.