EUR: 323,37 Ft
CHF: 291,50 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Kiderült! Ő lesz a TV2 új műsorvezetője

Idén már Arnóczky Noémi magyar énekesnővel az oldalán vezeti a nagy sikerű Építkezők című műsort Czető Roland. A páros nagyon hamar megtalálta az összhangot, az első forgatásokon már túl is vannak, és elmondásuk szerint sokat tanulnak egymástól, kölcsönösen inspirálják a másikat.

2018-ban indult a TV2-n az Építkezők című televíziós magazinműsor, mely észrevétlenül tájékoztat, szórakoztat minden olyan témában, amely az otthonunk felújításával, építésével, átalakításával kapcsolatos. A stáb figyelembe veszi a lakáspiac innovációját, történéseit, céljuk bemutatni a valódi építkezést, lakásfelújítást és a lakásdizájn sokszínűségét.


A műsor harmadik évadára Czető Roland új műsorvezető társat kapott Arnóczky Noémi személyében. A forgatások már javában zajlanak, az eddig leginkább az énekesi karrierjére koncentráló Noémi pedig rendkívül hamar felvette a fonalat.

„Eddig az a tapasztalatom, hogy Noémi nagyon ügyes, nem jelentett neki problémát belerázódni az új feladatba. Tavaly nekünk például időbe telt, mire rájöttünk, hogy sokkal könnyebben beszélek, ha nem egy előre betanult szöveget kell elmondanom, hanem inkább a saját szavaimmal élhetek” – magyarázta Czető Roland.


Arról is beszélt, bár új műsorvezető társa csak most debütál a képernyőkön, sokszor olyan dolgokat tud kérdezni, olyan meglátásai vannak, ami személy szerint neki sosem jutnának eszébe. Ezzel pedig még színesebb, még sokoldalúbb lesz a magazin, aminek a nézők lehetnek a legnagyobb nyertesei.

Czető Roland elárulta, idén próbálják legalább olyan magas színvonalon készíteni a műsort, mint tették azt az előző évadban. Természetesen adásról adásra mindig egyre jobbra törekednek, szeretnék a legtöbb oldalról bemutatni az adott témát, legyen szó akár egy szobafestésről, tapétázásról vagy egy exkluzív fürdőszoba átalakításról.

Arnóczky Noémi úgy fogalmazott, nagyon klassz az Építkezőkben műsorvezetőként részt venni, hiszen egy teljesen új terepről van szó számára.

„Talán egy jó fordulat az Építkezők műsorában, hogy egy nő is dolgozik rajta, hiszen rengeteg nő él Magyarországon egyedül, sokan vállalkoznak arra, hogy építkezzenek. Szerintem nekik is adhat egy löketet, hogy valaki egy ilyen műsorban női oldalról nézi a dolgokat. Ez egy új színfolt lehet és bátorítja a hölgyeket arra, hogy vágjanak bele a projektbe” – nyilatkozott.

Érdemes lesz tehát vasárnaponként 12 és 13 óra között a TV2-re kapcsolni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.