2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Egyéb XVII.kerület XVIII.kerület XXIII.kerület

Kirabolt egy férfi egy üllői bankfiókot

Szerencsére nem sérült meg senki a múlt keddi üllői bankrablásban. A Pesti úti OTP Bank-fiókból reggel kilenc óra után érkezett bejelentés az esetről. A férfi a bankban fegyverrel vagy annak utánzatával kényszerítette az egyik dolgozót, hogy készpénzt adjon át neki. Nem lőtt, a pénzzel gyalogosan menekült el a helyszínről − tájékoztatott az MTI. A kamerafelvételek alapján a rabló egy 170 centiméter magas, fiatal férfi, aki fekete ruhát és napszemüveget viselt, kezében egy szürke szatyor volt. A rendőrség azonnal megkezdte az elkövető azonosítását és felkutatását, az esettel összefüggésben az elsődleges intézkedések folyamatban vannak − tudatták.

A férfi lövést nem adott le, a pénzzel gyalogosan menekült el a helyszínről.
MTI/Mihádák Zoltán

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.