EUR: 323,68 Ft
CHF: 291,27 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Kovács Katalin: A lányaim kapcsolata egy csoda

Kovács Katalin január óta már két kislány büszke édesanyja. Bár Luca teljesen odavan a kis Júliáért, eleinte adódtak nehézségek amiatt, hogy már nemcsak ő a család szeme fénye. 

fotó: Facebook

– Hihetetlen boldogság uralja a családunkat Júlia érkezése óta. Két gyermekkel lett teljes az életünk. Bár voltak és vannak nehézségek, Ádám mindenben a segítségemre van – kezdte a Lokálnak Kovács Katalin, aki januárban adott életet második kislányának. A kajakos és férje már régóta szerette volna megajándékozni a négyéves Lucát egy kistestvérrel, és egy év próbálkozás után ez sikerült is. A házaspár két lánya pedig már most rajong egymásért.


– Luca amint hazaér, szalad oda a húgához és puszilgatja, simogatja. Nagyon jó érzés látni, hogy ennyire szeretik egymást, a kettőjük kapcsolata egy csoda számunkra. A lányunk már régóta szeretett volna egy kistestvért, és külön öröm számára, hogy egy hugicát kapott – áradozott a 43 éves olimpiai bajnok. A testvéri szeretet ellenére Kati nagyobbik lánya eleinte nehezen viselte, hogy osztoznia kell anyukáján és apukáján.

– Mondhatni kettészakadt a családunk. Én most az időm nagy részét Júliával töltöm, ezért Ádám inkább Lucával van többet, aki az első hetekben elég nehezen viselte, hogy osztoznia kell a szülein, és ennek hangot is adott. Azóta tudatosan figyelünk arra, hogy esténként  együtt legyen a család. Már a várandósságom alatt sokat beszélgettünk erről, de ez csak akkor tudatosult benne, mikor megérkezett Júlia. Nekem is bele kell még szoknom a kétgyermekes családi létbe. Teljesen máshogy élem meg ezt az anyaságot. Az első gyermekünk születése után fél évvel már készültem  a kajakversenyekre, most viszont csak a családomra koncentrálok, és semmire nem cserélném le ezt az időszakot.


Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.