EUR: 344,56 Ft
CHF: 317,78 Ft
2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Belföld

Laky Zsuzsi kiteljesedett családanyaként

Laky Zsuzsiról még mindig sokunknak beugrik, hogy ő az a lány, aki Párizsban, a Miss Európa rangos versenyén első lett. Azóta Zsuzsi két kislány édesanyja, családja a legfontosabb, és persze még mindig gyönyörű.

Zsuzsit a külsőségek soha nem érdekelték, legtöbbször lazán, mégis nőiesen öltözködik. Azt szokta mondani, hogy a természetesség nagykövete, és úgy érzi, ezt hitelesen tudja képviselni. Rendkívül jól érzi magát, ha a szabadban töltheti idejét, hiszen a gondtalan gyerekkorát hozza vissza számára. Igyekszik családjával minél többet a természetben programokat szervezni, kikapcsolódni.


Fotó: Baráth Mea

Az ex szépségkirálynőnek mindig is a sport volt a legfontosabb. Fitness versenyzőként sok-sok díjat bezsebelt, és eszébe se jutott, hogy valamikor szépségversenyen is a dobogóra állhat, hiszen egyáltalán nem érdekelték a külsőségek, és nem tartotta magát különösen szépnek se.

– Sokat gondolkodtam azon, vajon miért pont én nyertem meg a versenyt, és arra jutottam, hogy talán pont azt értékelték, hogy természetes vagyok – meséli.


Zsuzsi most elsősorban feleség és családanya. 2010-ben ment feleségül Dietz Gusztáv jiu-jitsu-bajnokhoz, és rá egy évre megszületett első gyermekük, Luca, majd 2014-ben egy újabb kislánnyal, Lujzával bővült a család. Nemrég családi házat vettek, és annak a szépítgetésével foglalkoznak.család

Fotó: Baráth Mea

– A közelben folyik a Duna, élvezem a madárcsicsergést, és a lányoknak is jót tesz a vidéki levegő – tette hozzá.

A nyári szünidő idején is azokat a programokat részesítik előnyben, ahol a szabadban, a természetben lehetnek. Nemrég Vác mellett, a Naszály lábánál található Kosdon egy különleges élmény-farmon járt a lányokkal.

– Bevallom én azért vártam annyira, hogy elmenjünk a birtokra, mert édesapám is állattenyésztéssel foglalkozott, mikor kicsi voltam. A disznók illatát kimondottan szeretem, nekem teljesen mást jelent ez, mint másoknak. A gondtalan gyerekkoromat – árulta el.

Kevesen tudják, hogy Laky Zsuzsi családjának valaha nagy gazdasága volt. 300 disznót, 40 000 csirkét, marhákat, lovakat és kutyákat kellett gondozniuk.

– Apukám minden nyáron kiküldött dolgozni a sertéstelepre, úgyhogy tényleg nem vagyok egy kényes típus. Nagyon meghatározó és kellemes élmények voltak számomra, és sokszor eszembe jut – emlékezett.

Fotó: Baráth Mea

Zsuzsiéknak ugyan még nincs saját háziállatuk, nagyon fontosnak tartja, hogy kicsi kortól kezdve az állatok szeretetére tanítsa a gyerekeit.

– Gyerekkoromban aktívan segédkeztem az állatok gondozásában, így nekem ez nem annyira újdonság. Fontosnak tartom, hogy a lányok is testközelből találkozhassanak háziállatokkal, és ha van lehetőség, akár segítsenek a gondozásban, etetésében. Erre kiváló helyszín volt a lakóhelyünktől nem is annyira távoli Kosdon található RoBirtok, ahol szelíd dámszarvassal fotózkodhattak a lányok. Nagyon élvezték, hogy nemcsak rácson keresztül lehet megfigyelni az állatokat, hanem megérinthetik őket. Bárányt simogattunk, tehenet fejtünk, lovagoltunk, nyuszit és dámszarvast, mangalicát etettünk. Többé nem keverjük össze a nandut, az emut és a struccot se. A legjobban az ormányos medvékkel való játék tetszett a lányoknak, de nagyon boldogan sétáltatták Sérót, az alpakát is.

Kapcsolódó Cikkek