EUR: 323,46 Ft
CHF: 289,74 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Extra

Latin ritmusokat írt fel a Fiesta orvosa

Az elmúlt hetek esős időjárása után már igen csak itt volt az ideje annak, hogy rendesen beinduljon a nyár. A Fiesta zenekar nem véletlenül időzítette erre a júniusi hétvégére az idei szezonindító slágerét, amely a latin ritmusok mellett orvosi tanácsokkal is ellátja a rajongókat.

A Szerelemre nincs orvosság című nóta videoklipjében ezúttal nem szerepelnek popsit rázó táncosok, Kocsis Reni és Knapik Tamás veszi birtokba a képernyőt a 3 perc 54 másodperces dal minden pillanatában.


– Nem akartuk túlbonyolítani a történetet, úgy gondoltuk, legyen a hangsúly a zenén – mesélte Knapik Tamás, a Fiesta frontembere, aki szépen kipattintotta magát a klipforgatáshoz.

Kocsis Renáta, az énekesnő nagyon élvezte a forgatást. A kisgyermekes anyuka több stílusú szexi szettben is látható. – Szerintem minden nőnek jót tesz, ha szép ruhákat visel, kap egy gyönyörű sminket és frizurát – árulta el Reni, akinek nem mindennapi hangja van.


Bár Reni igazán büszke lehet szülés utáni alakjára, bevallotta, eléggé zavarba volt attól, hogy mutogatnia kell magát.

– Utólag tetszik, ami született, de forgatás közben eléggé kényelmetlenül éreztem magama, különösen a kád jelenetnél – mondta az énekesnő. – Egy szál bikiniben kellett  – nem szimplán ücsörögni – énekelnem is. Víz nem volt a kádban, zuhany alá dugtam a fejem, hogy nedves legyen a hajam, a bőrömre vagy egy liter olajat kentem a vizes hatás kedvéért. Szerintem jó lett a végeredmény!

A dal szövege pedig mi másról szólna, mint a szerelemről, melyre – legalábbis a Fiesta szerint – nincs orvosság.

Knapik Tamás elárulta, ez a klip csak a kezdet, nyáron több meglepetést is tartogatnak még a latin ritmusok kedvelőinek.

Itt tekinthető meg a Fiesta vadiúj klipje:

Kapcsolódó Cikkek

 • Világsztárokkal ünnepel a Rádió 1

  Világsztárokkal ünnepel a Rádió 1

  Születésnapot ünnepel a Rádió 1! Magyarország egyik kedvenc adója újraindulása után gyorsan a fiatal felnőttek legkedveltebb rádiója lett, most világsztárokkal és a legjobb hazai lemezlovasokkal köszönti a hallgatókat.

 • Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

  Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

  Új énekesnővel folytatja tovább az Acoustic Planet, Nagy Brigitta, azaz NÁGI veszi át Zsombok Réka helyét a zenekarban. Az új tag nem teljesen ismeretlen a közönség számára, hiszen a YouTube-on rengetegen követik, és feldolgozásvideói nyolcmillió megtekintés felett járnak.

 • Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

  Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

  Szarvas Andi, a tavaly Miss World Hungary győztese élete gyökeresen megváltozott az elmúlt egy évben. A vidéki lánynak egyre több felkérése van, ezért szeretne felköltözni a fővárosba, munkát keresni és esetlegesen megtalálni az igazit.