EUR: 323,68 Ft
CHF: 291,27 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Léa Seydoux odavan Budapestért

Gőzerővel készül az Arany Medve díjas és Oscar-jelölt Testről és lélekről rendezője, Enyedi Ildikó új filmje, A feleségem története című alkotás. A francia főszereplő egy igazi világsztár, Léa Seydoux, aki a Lokálnak elmondta, odavan a magyar fővárosért.

Enyedi Ildikóval szeretett volna dolgozni az európai mozi és Hollywood felfedezettje, Léa Seydoux francia színésznő, ezért vállalta el a rendezőnő legújabb filmje, A feleségem története főszerepét. Amint pedig vége ennek a munkának, azonnal gépre ül, hogy a következő James Bond-film forgatásán dolgozzon. Rendhagyó módon ugyanis ő az első Bond-lány, aki a Spectre – A Fantom visszatér című 007-es film után újra megjelenik Madeleine szerepében az ügynök oldalán. A feleségem története című Füst Milán-adaptáció forgatása néhány hete elkezdődött a magyar fővárosban, és Léa a Lokálnak elárulta, hogy nagyon tetszik neki Budapest.


Profimedia, Backgrid UK

– Szeretem Budapestet, szerintem gyönyörű és hangulatos város – mondta a színésznő, aki a sajtótájékoztatón hangsúlyozta, hogy régóta szerette volna megismerni az Oscar-jelölést begyűjtő rendezőnőt. – Az vonzott leginkább, hogy Enyedi Ildikóval dolgozhatok: már régóta meg akartam ismerni, és amint megtudtam, hogy főszereplőt keres az új filmjéhez, végre tudtunk is találkozni – mondta mosolyogva a színésznő. – A regényt nem ismertem, de amikor a film miatt elolvastam, nagyon megrendített. A történet összetetten mutatja meg, milyen nehéz a szeretet, a szerelem és egyáltalán az élet. Az is nagyon tetszik az Ildikóval való közös munkában, hogy női szemszögből mutat be egy erősen férfikarakterre épülő történetet – mondta az Arany Pálma díjas Léa Seydoux, akinek gondolatait Enyedi egészítette ki. – Ez egy nagyon személyes film lesz, és mint minden ilyen, jó eséllyel nagyon személyes lehet mindenkinek.

A Magyar Nemzeti Filmalap 1,15 milliárd forintos támogatásával készülő produkció 2020 végén kerülhet a mo­zikba.


A feleségem története című film egy képkockája, Léa Seydoux és Gijs Naber

 

További fotók:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.