EUR: 325,88 Ft
CHF: 294,25 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Egyéb XIV.kerület

Legjobbjait díjazta a BVSC

A BVSC idén is megrendezte hagyományos kerti partiját, amelyen több olimpiai kerettag is elismerésben részesült. A díjakat Szatmáry Kristóf elnök, Szentpáli Gábor ügyvezető elnök és Rozgonyi Zoltán alpolgármester adta át. 

Összesen 147 sportoló részesült elismerésben (Fotó: bvsc.hu)

Idén is volt mit ünnepelni Zuglóban. A klub asztalitenisz-csapata például 10 év után lett ismét a legjobb. Megnyerte a Final Fourt, ezzel pedig az Extraliga bajnoka lett. A birkózók világbajnoki ezüstéremmel és országos bajnoki címekkel öregbítették az egyesület hírnevét. A kerékpárosok közül a világranglistán szereplő és olimpiai kvótát szerző sportolókat is díjazta a klub, míg a fiatal kézilabdázók az elismerések mellé a megérdemelt bajnoki érmüket is megkapták. A futballisták hosszú évek után magasabb osztályba jutottak, miután veretlenül lettek bajnokok, így jövőre már a BLSZ I. osztályában játszhatnak. A vívószakosztály sportolói folyamatosan ott vannak a világ legjobbjai között, a női vízilabdacsapat pedig ebben az évben is bronzérmes lett. A férfi vízilabdázók ugyancsak büszkék lehetnek magukra, hiszen a hazai bajnokság mellett idén nemzetközi kupában is szerepeltek.


Persze a klub is fejlődik: az elmúlt években új sportpályákat, sportcsarnokokat, medencéket, kültéri sporteszközöket adtak át, és ezek a fejlesztések hozzájárultak a sportolók sikereihez.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.