2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Külföld

Legyőzte a leopárdot a tinédzser

Igazi hősként viselkedett az a 14 éves fiú, aki félelmet nem ismerve védte meg 7 éves unokatestvérét egy leopárdtól Indiában. 

A gyerekek éppen áfonyát szedtek az erdőben, amikor a ragadozó megtámadta a fiatalabbik fiút. A gyerek társa nem habozott, azonnal kövekkel kezdte dobálni a hatalmas leopárdot, majd amikor látta, ezzel nem sokra megy, egy bottal esett neki az állatnak. A nagymacskát meglephette a tinédzser harciassága, ezért elengedte unokatestvérét, majd elszaladt. A váratlan támadást mindketten megúszták kisebb sérülésekkel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trump szeptemberben Lengyelországba látogat

  Trump szeptemberben Lengyelországba látogat

  Donald Trump amerikai elnök megerősítette részvételét a második világháború kitörésének 80. évfordulóján rendezendő lengyelországi ünnepségeken – közölte csütörtökön a Wirtualna Polska lengyel hírportálnak adott interjúban Jacek Sasin lengyel kormányfőhelyettes.

 • A migráció további gettósodáshoz vezet

  A migráció további gettósodáshoz vezet

  Hozzájárult a bevándorlás a szegénységi gócpontok felduzzadásához Németországban, állítja a Berlini Tudományos Központ két kutatója által készített tanulmány.

 • Terrortámadásra készülhettek Németországban

  Terrortámadásra készülhettek Németországban

  Feltételezhető terrortámadás előkészülete miatt több lakást átkutattak a rendőrök csütörtök hajnalban, és négy embert előállítottak Észak-Rajna-Vesztfáliában, Németország nyugati részén – jelentette az ARD német közszolgálati televízió.