EUR: 326,62 Ft
CHF: 294,37 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Sport

Löw nem beszélhet Neymarról

Komoly átalakulások előtt áll a Paris Saint-Germain kerete a nyári időszakban. A párizsi csapatból többen távoztak, de a legnagyobb kérdés, hogy a brazil támadó, Neymar, hol folytatja. Róla is beszélt a Nemzeti Sportnak Lőw Zsolt, a csapat másodedzője.

Gianluigi Buffon és Dani Alves már biztosan nem lesz ott a PSG keretében a következő szezonban. A sajtóhírek szerint mások is távoznak, de a legérdekesebb eset mégis Neymaré, aki visszavágyódik a Barcelonába, és állítólag a katalánok is igényt tartanának rá. A párizsi csapat katari tulajdonosa, Nasser Al-Khelaifi korábban azt nyilatkozta, hogy elege van a sztárokból, és aki nem hajlandó dolgozni a klub sikeréért, az előtt nyitva áll az öltöző ajtaja.


A Balatonon nyaraló Lőw Zsolt, másodedző a Nemzeti Sportnak adott interjújából kiderül, ő is változásokra számít.

„Biztos, hogy változik a keretünk, sok távozó lesz és legalább ennyien érkeznek majd. (…) A klub vezetői most talán végre belátták, min kell változtatni, hogy igazi sikereket érjünk el” – fogalmazott  a sportlapban az Újpest korábbi védője.


Neymarral kapcsolatban azt mondta, ha tudná sem árulhatná el, hogy mi lesz a brazil sorsa.

„Neymarral a fedélzeten lényegesen nőne az esélyünk arra, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját, de azt neki is el kell fogadnia, hogy a sikerért melózni kell, ugyanolyan motivációval és elszántsággal kell belevágnia a felkészülésbe, mint tavaly” – fejtette ki Lőw.

 

Visszatérésre várva

A hírek szerint Neymar egyértelműen vissza akar térni a Barcelonába, ahonnan két éve rekordot jelentő 222 millió euróért távozott a PSG-be. A katalán csapat öltözője már rábólintott és a vezetőség sem zárkózik el, azonban három feltételt szabnak: kisebb bérigény, a klub ellen indított per visszavonása, nyilvános bejelentés a visszatérésről. Állítólag a brazil beleegyezett, a legfrissebb hír, hogy Neymar azt írta volt csapattársainak, hogy „nyugi, jövök majd”.

Kapcsolódó Cikkek