2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Extra

Ma államvizsgázik Magyarország Szépe

Vasárnap este megválasztották Magyarország Szépét, a királynő Nagypál Krisztina lett. A 22 éves szőke szépség a verseny után sem pihen, reményei szerint ma diplomát szerez az egyetemen.

Óriási izgalom és fergeteges show várta vasárnap este a Duna Televízió nézőit, ahol a tavalyi győztes, Szarvas Andi után új királynőt választott az ország. Nagypál Kriszti már rutinos versenyzőként lépett a kifutóra, hisz 2016-ban egy másik szépségversenyt is megnyert már. Az első udvarhölgy Gaál Tímea, a második pedig Csonka Rebeka lett, aki a legszebb mosoly címet is bezsebelte. A közönségdíjat Lakatos Lilla érdemelte ki.


Magyarország szépe szépségverseny (Fotó: Máté Krisztián)

A győztes nem sokkal a koronázás után meghatódva nyilatkozott a Lokálnak.

– Az volt a célom, hogy a top 3-ba bekerüljek, az első helyről álmodni sem mertem. Kemény hetek állnak mögöttem, nagyon sokat készültem a versenyre, de nem ez az egyetlen megpróbáltatás, amelyen a napokban keresztül kell mennem. Kedden államvizsgázok emberi erőforrások szakon, bízom benne, hogy a korona után a diplomát is sikerül megszereznem – árulta el Kriszti, aki Budapesten él kedvesével. 12 évig táncolt versenyszerűen akrobatikus rockyt és latin táncokat, emellett imádja az állatokat. Izgalmas hónapok állnak előtte, hisz a versenynek köszönhetően számos új lehetőség nyílik meg előtte. Több millió forint értékű nyereménnyel gazdagodott, valamint ő képviselheti majd  hazánkat a világ egyik legrangosabb szépségversenyének világdöntőjén, a Miss Worldön, amelyet december 7-én Thaiföldön rendeznek meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Stúdióalbumot készített Iggy Pop. A 72 éves amerikai rockénekes, aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet, három év szünet után rukkol ki új lemezanyaggal: a Free szeptember 6-án jelenik meg.

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.

 • Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Idén lenne húsz éves Dióssy Klári kislánya, Adélka, aki mindössze négy és fél évesen hunyt el leukémiában. A Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban mesélt soha el nem múló fájdalmáról, és arról miképp telnek mindennapjai második házasságából született gyermekével, Mátéval.