EUR: 364,91 Ft
CHF: 345,17 Ft
2020. április 06., hétfő
Vilmos, Bíborka

Egyéb X.kerület XVII.kerület XVIII.kerület XIX.kerület XX.kerület

Már nem kell a belvárosig menni

Júniustól három, rugalmasabb nyitvatartással rendelkező BKK-ügyfélközpont veszi át az eddig megszokott, a VII. kerület, Akácfa utca 22. szám alatti pótdíj-ügyfélszolgálat tevékenységét, így már városszerte hét helyszínen, köztük a közeli Kökin is lesz lehetőség a pótdíjügyek intézésére.

Megszűnt az Akácfa utcai pótdíjazás lehetősége
( Fotó: Sáfár Tibor)

Júniustól a Keleti pályaudvaron, a Kőbánya-Kispesten és a Szentlélek téren lévő BKK-ügyfélközpont is felkereshető a pótdíjügyek intézésével, a bérletek utólagos bemutatásával, a pótdíjak készpénzes és bankkártyás kiegyenlítésével kapcsolatban. A BKK központi ügyfélszolgálatával, a Ferenciek terén, a Széll Kálmán téren és a Kelenföldön található ügyfélközpontokkal együtt a fejlesztésnek köszönhetően összesen hét BKK-ügyfélponton lehet a pótdíjügyeket intézni, miután megszűnt az Akácfa utcai pótdíj-ügyfélszolgálat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.