2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Belföld

Márki-Zay a gyerekfenyítés híve

Egészen meghökkentő felvétel került elő Márki-Zay Péterről, Hódmezővásárhely hétgyermekes polgármesteréről. A politikus többek között arról beszélt múlt hét szerdán egy helyi rádióadásban, hogy a gyereknevelés során szükségét érzi a testi fenyítésnek. 

A beszélgetés során követendő példaként hozta fel az – állítólagos – kanadai szabályozást, amelyben szerinte „nagyon pontosan, korrektül le van szabályozva, hogy hogyan lehet fenyíteni egy gyermeket.” Majd azt is kifejti, hogy mindeközben nem szabad külsérelmi nyomot hagyni.


Fotó: MTI

 

– Nagyon szigorúan szabályozva van az, hogy a gyermeket semmilyen külsérelmi nyom nem érheti, nem lehet a fején ütni, nem maradhat nyoma, csak nyitott kézfejjel stb. – A balliberális politikus ezután mentegetőzve még azt is kijelentette, „természetesen nem ököllel, agyba-főbe” jellegű gyermekbántalmazásra gondol.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Századvég: Az iszlám nem fér össze az EU értékeivel

    Századvég: Az iszlám nem fér össze az EU értékeivel

    Miközben az Európai Unió rögzíti, hogy az EU olyan értékekre épül, amelyek többek között a férfiak és nők közötti egyenlőséget erősítik, az iszlám előretörésének révén a női-férfi egyenjogúság területe komoly kulturális kihívásokkal kerülhet szembe a következő években – állapította meg a Századvég Alapítvány csütörtökön az MTI-hez eljuttatott elemzésében.

  • Hogyan sportoljunk a nyári melegben?

    Hogyan sportoljunk a nyári melegben?

    Noha a kánikula megterheli a szervezetet, az edzés a legforróbb nyári hónapokban is biztonságosan kivitelezhető. Azonban nem árt figyelembe venni néhány tényezőt, amire fokozottan figyelnünk kell ebben az évszakban.