2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Extra

Megérkezett Nanushka legújabb kollekciója

Mindenki számára elérhetővé vált és a boltokba került a Nanushka Pre-Fall 2019 kollekció, mely a könnyed nőiességről szól. A ruhadarabokban visszaköszön a márkára jellemző nomád stílus, de  a tervező számos új izgalmat is tartogatott.

Sándor Szandra egy pillanatra sem pihen. Az amerikai piac igényeire készült, 22 vadonatúj termékből álló High Summer kollekció után megérkezett a Nanushka Pre-Fall 2019 kollekció is, mely júniustól minden vásárló számára elérhetővé vált online és a boltokban is.  A tehetséges tervezőt a nomád szellemiség mellett a magyar történelem is inspirálta, melynek szerves része a természetközeli, vándorló életmód.


Fotó: Cser Dániel)

A laza, hosszított fazonok, a ballon ujjak és a koptatott pamutanyagok felpezsdítik a hagyományos formákat, míg a szarongok és gyűrt részletek kiemelik a nőies vonalakat. A kényelmes kötött darabok anyagában visszaköszön a tradicionalitás, amely a meglepő részletektől lesz igazán friss. A kollekció egyik újdonsága a puha vegán bőrből készült Tao övtáska, amelyet a fekete, kígyóbőr mintás és sorbet pink részletekkel egészítettek ki.

A Nanushka márka 2006-os indulása óta a legmeghatározóbb magyar divatcéggé nőtte ki magát. A GB & Partners 2016-os tőkebefektetését követően a társaság gyors növekedésnek indult, amit mi sem mutat jobban, mint az, hogy a 2017-ben elért 766 millió forint árbevételét 2018-ra sikerült megháromszoroznia, és ez a növekedési ütem 2019-ben is várhatóan folytatódni fog. A társaság fontolgatja tengerentúli kiskereskedelmi üzletek nyitását, ezzel is  növelve a márka ismertségét.


A világsztárok is imádják
A magyar márka az elmúlt években a divatvilág elitjébe jutott, mindezt bizonyítja, hogy Sándor Szandra ruháit a világsztárok is imádják. Uma Thurman, Dua Lipa, Emily Ratajkowski, Jennifer Lawrence is viselt már Nanushkát, de már Katy Perry és Hailey Bieber is nagyon szereti a letisztult darabjait.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Stúdióalbumot készített Iggy Pop. A 72 éves amerikai rockénekes, aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet, három év szünet után rukkol ki új lemezanyaggal: a Free szeptember 6-án jelenik meg.

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.

 • Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Idén lenne húsz éves Dióssy Klári kislánya, Adélka, aki mindössze négy és fél évesen hunyt el leukémiában. A Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban mesélt soha el nem múló fájdalmáról, és arról miképp telnek mindennapjai második házasságából született gyermekével, Mátéval.