EUR: 326,36 Ft
CHF: 294,66 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Belföld

Megérkezett Nanushka legújabb kollekciója

Mindenki számára elérhetővé vált és a boltokba került a Nanushka Pre Fall 2019 kol­lek­ció, mely a könnyed nőiességről szól – tudatja a Ripost.

A kollekcióban visszaköszön a márkára jellemző modern nomád stílus, de a 70-es évek belsőépítészeti jegyei is fellelhetőek a részletekben.


Sándor Szandra egy pillanatra sem pihen. Az amerikai piac igényeire készült, 22 vadonatúj termékből álló High Summer kollekció után megérkezett a Nanushka Pre-Fall 2019 kollekció is, mely júniustól minden vásárló számára elérhetővé vált online és a boltokban is. Sándor Szandra ezúttal is hű volt önmagához. A Nanushkafilozófiája a nomád szellemiségben gyökerezik, ami a magyar történelemnek is szerves része. A természetközeli, vándorló életmód alkotta látásmód mellé kulturális referenciák sokasága társul, ez a látásmód köszön vissza a legújabb kollekcióban is – írja a Ripost.

/fotó: Ripost

A lap beszámolója szerint A laza, hosszított fazonok, a ballon ujjak és a koptatott pamut anyagok felpezsdítik a hagyományos formákat, míg a szarongok és gyűrt részletek kiemelik a nőies vonalakat. A kényelmes kötött darabok anyagában visszaköszön a tradicionalitás, amely a meglepő részletektől lesz igazán friss.Jó példa erre a rojtos szegélyekkel megújult klasszikus szövet kabát.


/fotó: Ripost

A 70-es évek ihlette anyagok, szabások és formavilág egyértelműen visszaköszön a ruhákon. Bársony, vegán bőr, és kifogástalan szabásvonalak tükrözik a korszak bútoraira jellemző egyszerű, de kényelmes kárpitok világát.

/fotó: Ripost

A Nanushka megragadta a divattörténelem egyik feledhetetlen korszakát, és föld színekkel, valamint a 90-es évekre jellemző stílusjegyekkel tette modern, kortárs viseletté. A puha, ugyanakkor elegáns vegán bőr szinte simogatja a testet, közben pedig az intuitív érzékek megjelenéséhez nyit új dimenziókat. A bútorok formavilágát és textúráját megidéző gyantából készült részletek a faragott tárgyak időtlenségét szimbolizálják. A kollekció egyik újdonsága a puha vegán bőrből készült Tao övtáska, amely a sorbet pink, fekete, és a kígyóbőr árnyalatoktól lesz igazán egyedi – számol be a Ripost.

/fotó: Ripost

A sportosabb darabokat a 70-es évek szabadidős viselete ihlette. A gyapjú szettek, a modern sport szandálok, és a terry vásznak a korszakra vonatkozó fontos utalások. Erős nosztalgia újragondolva. A minimalista stílushoz és nőies sziluettekhez visszafogott, sötét föld színeket és szürkés pasztell árnyalatokat társítottak, amelyeket kígyóbőr mintás és sorbet pink részletekkel egészítettek ki. Ezek adják a Nanushkajellemző stílusjegyeit, amelyekben a finoman újragondolt klasszikus darabok kapnak hangsúlyt.

A Nanushkamárka 2006-os indulása óta a legmeghatározóbb magyar divatcéggé nőtte ki magát. A GB Partners 2016-os tőkebefektetését követően a Társaság egy gyors növekedésnek indult, amit mi sem mutat jobban, mint az, hogy a Társaság a 2017-ben elért 766 millió forint árbevételét 2018-ra sikerült megháromszoroznia, amely növekedési ütem 2019-ben is várhatóan folytatódni fog. A márka ismertségét növelendő, a Társaság fontolgatja tengeren túli kiskereskedelmi üzletek nyitását is a közeljövőben – közli a Ripost.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Külföldről nem lehet majd szennyvíziszapot behozni

  Külföldről nem lehet majd szennyvíziszapot behozni

  A szennyvíziszap külföldről történő behozatalát a magyar hatóságok a jövőben nem fogják engedélyezni – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • Szarka Tamás a költészetről, Tusványoson

  Szarka Tamás a költészetről, Tusványoson

  Szarka Tamás immár 40 éve áll színpadon. Dalaira a már jól ismert, sajátos stílus jellemző irodalmi értékű szövegvilága mellett. Zenéje és versei hatnak az értelemre, az érzelmekre és az érzékekre.

 • Orbán-Bach találkozó: Budapest elismert sportfőváros

  Orbán-Bach találkozó: Budapest elismert sportfőváros

  A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) fennállásának 125. évfordulójáról és a nemzetközi sportvilág legfontosabb kérdéseiről egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök és Thomas Bach, a NOB elnöke csütörtökön a Karmelita kolostorban – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.