2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Külföld

Milliárdokat fizettek egy baseballmezért

A Hunt Aukciósház egy olyan baseballmezt kínált árverésre, amelyben az amerikai sportok egyik első sztársportolója, Babe Ruth ütötte a labdát 1928 és 1930 között. Ruth egyébként 1914-től 1935-ig baseballozott, és rengeteg rekord köthető a nevéhez. 
Az aukción a sportoló hagyatékából nem kevesebb mint 400 személyes tárgy került kalapács alá, amelyek közül a New York Yankees-mezért fizettek a legtöbbet, 5,6 millió dollárt (1,6 milliárd forint), amivel ez lett minden idők legdrágább sportereklyéje.

Nálunk Ők voltak „A nap nyertesei”


Kapcsolódó Cikkek

 • Trump szeptemberben Lengyelországba látogat

  Trump szeptemberben Lengyelországba látogat

  Donald Trump amerikai elnök megerősítette részvételét a második világháború kitörésének 80. évfordulóján rendezendő lengyelországi ünnepségeken – közölte csütörtökön a Wirtualna Polska lengyel hírportálnak adott interjúban Jacek Sasin lengyel kormányfőhelyettes.

 • A migráció további gettósodáshoz vezet

  A migráció további gettósodáshoz vezet

  Hozzájárult a bevándorlás a szegénységi gócpontok felduzzadásához Németországban, állítja a Berlini Tudományos Központ két kutatója által készített tanulmány.

 • Terrortámadásra készülhettek Németországban

  Terrortámadásra készülhettek Németországban

  Feltételezhető terrortámadás előkészülete miatt több lakást átkutattak a rendőrök csütörtök hajnalban, és négy embert előállítottak Észak-Rajna-Vesztfáliában, Németország nyugati részén – jelentette az ARD német közszolgálati televízió.