2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Külföld

Milliókat fizetett egy gyepdarabért

Nem lennénk annak a floridai férfinak a helyében, aki egy aukción 9100 dollárért (2,6 millió forint) vásárolt egy nagyjából 10 méter hosszú, 30 centi széles gyepdarabot.

A vásárlás természetesen nem volt szándékos, mivel Kerville Holness azt hitte, hogy az 50 dollárról (14 ezer forint) induló aukció arra a villára vonatkozik, ami a szóban forgó apró, füves rész mögött található. A peches licitáló most a pénze után fut, ugyanis azt állítja, hogy megvezették. Az aukciós cég azzal védekezik, hogy minden információ fel volt tüntetve, csak Holness nem olvasta el.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trump szeptemberben Lengyelországba látogat

  Trump szeptemberben Lengyelországba látogat

  Donald Trump amerikai elnök megerősítette részvételét a második világháború kitörésének 80. évfordulóján rendezendő lengyelországi ünnepségeken – közölte csütörtökön a Wirtualna Polska lengyel hírportálnak adott interjúban Jacek Sasin lengyel kormányfőhelyettes.

 • A migráció további gettósodáshoz vezet

  A migráció további gettósodáshoz vezet

  Hozzájárult a bevándorlás a szegénységi gócpontok felduzzadásához Németországban, állítja a Berlini Tudományos Központ két kutatója által készített tanulmány.

 • Terrortámadásra készülhettek Németországban

  Terrortámadásra készülhettek Németországban

  Feltételezhető terrortámadás előkészülete miatt több lakást átkutattak a rendőrök csütörtök hajnalban, és négy embert előállítottak Észak-Rajna-Vesztfáliában, Németország nyugati részén – jelentette az ARD német közszolgálati televízió.