2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Tech

Mindössze 70 óra alatt sikerült felépíteni a Parlamentet

Továbbra sem csillapodik az az őrületesen nagy felhajtás a Minecraft videójáték körül, ami lassan már 10 éve töretlen a fiatalabb és idősebb korosztály körében is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy valaki Magyarország parlamentjének tökéletes mását építette fel nem kevesebb, mint 70 óra alatt.

A játék neve egyébként tökéletesen tükrözi a benne rejlő lehetőségeit. A Mine a bányászást, a craft a barkácsolást jelenti, így a játékos szabadon változtathatja a teret az új blokkok kitörésével, bányászásával, illetve a lerakásával, alakításával.

Kapcsolódó Cikkek

 • Segítség, kitört rajtam a technopánik!

  Segítség, kitört rajtam a technopánik!

  Napi több órát töltünk telefonnyomkodással
  A folyamatosan változó technológia, az egymást követő újdonságok gyakran okoznak olyan érzést, hogy “Jézusom, ez már követhetetlen, ennek biztosan katasztrófa lesz a vége!

 • Ön mekkora szűrőbuborékban él?

  Ön mekkora szűrőbuborékban él?

  A filter bubble, vagyis a szűrőbuborék gyakkorlatilag az a jelenség, amikor az online térben csak a hozzánk hasonlók és a miénkkel egyetértő vélemény vesz körbe bennünket.

 • A digitális én

  A digitális én

  Nagyon ritka, ha valakinek az online személyisége teljesen megegyezik a valós énjével. Szerencsés esetben csupán egy kicsit kozmetikázott és ráncfelvarrott a digitális közösségi identitás, súlyosabb esetben azonban köszönö viszonyban sincs a valósággal.