EUR: 323,55 Ft
CHF: 292,04 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Tech

Mindössze 70 óra alatt sikerült felépíteni a Parlamentet

Továbbra sem csillapodik az az őrületesen nagy felhajtás a Minecraft videójáték körül, ami lassan már 10 éve töretlen a fiatalabb és idősebb korosztály körében is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy valaki Magyarország parlamentjének tökéletes mását építette fel nem kevesebb, mint 70 óra alatt.

A játék neve egyébként tökéletesen tükrözi a benne rejlő lehetőségeit. A Mine a bányászást, a craft a barkácsolást jelenti, így a játékos szabadon változtathatja a teret az új blokkok kitörésével, bányászásával, illetve a lerakásával, alakításával.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az Egyesült Királyságot is meghódította a magyar fejlesztés, a Lapidaris

  Az Egyesült Királyságot is meghódította a magyar fejlesztés, a Lapidaris

  Egy kis brit város, Stonenleigh adott otthont annak a nagyszabású temetkezési kiállításnak, ahol egy magyar tulajdonú innovációs vállalkozás brit partnere egy impozáns standdal nyerte el a közönség elsöprő elismerését, amivel a Lapidaris-kő vitathatatlanul is belépett a kegyeletszolgáltatás nemzetközi piacára.

 • Már kutyák is vásárolhatnak az interneten

  Már kutyák is vásárolhatnak az interneten

  A Petz kisállat felszereléseket forgalmazó webáruház kifejlesztett egy olyan mesterséges intelligenciára épülő alkalmazást, amelynek segítségével a kutyák kiválasztatják kedvenc terméküket az online kínálatból.

 • Virtuális kölyökkutya segít a gyerekeknek megismerni Magyarországot

  Virtuális kölyökkutya segít a gyerekeknek megismerni Magyarországot

  Országos turisztikai kampány indul, melynek célja, hogy az alsó tagozatos diákok megismerjék Magyarországot. A mobil applikációra és pecsétgyűjtő útlevélre épülő program főszereplője Kajla, a kíváncsi kölyök vizsla, akit követve 41 magyarországi látnivalót fedezhetnek fel a gyerekek – közölték a szervezők csütörtökön, Budapesti sajtótájékoztatón.