EUR: 333,96 Ft
CHF: 306,64 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Sport

Mostoha körülmények várnak a válogatottra Bakuban

Szoboszlai Dominik, az azeriek és a walesiek elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre készülő  labdarúgó-válogatott középpályása a soron következő két mérkőzésen hat ponttal lenne elégedett.

A Red Bull Salzburg tagjaként az osztrák bajnok játékos úgy fogalmazott, szeretne ismét bizonyítani a válogatottban. – Ha már megkaptam  a lehetőséget a szövetségi kapitánytól, szeretnék élni is vele. Ezen a szinten minden mérkőzés nehéz, láttuk, mi történt Andorrában. Esélyesebbnek tartanak minket az azerieknél, de ugyanúgy kell kimenni szombaton is a pályára, ahogy azt a horvátok ellen tettük – fogalmazott a 18 éves középpályás. A hírek szerint egyébként a magyar tehetség iránt több sztárcsapat is érdeklődik, például az Arsenal és a Juventus, azonban Szoboszlai kijelentette: a Bajnokok Ligája-résztvevő salzburgiaknál képzeli el a következő szezont.MTI Fotó: Kovács Tamás

Pátkai Máté, a MOL Vidi horvátok ellen győztes gólt szerzett középpályása azt emelte ki, hogy nehéz körülmények, magas páratartalom és nagy meleg vár a csapatra Azerbajdzsánban, ahol a szervezettség lesz a legfontosabb.

A két forduló után három ponttal álló magyar válogatott szombaton Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban (18 óra, tv: M4Sport) lép pályára, majd három nappal később a walesi csapatot fogadja a Groupama Arénában (20.45, tv: M4Sport).

Kapcsolódó Cikkek