2019. november 21., csütörtök
Olivér

Extra

Műtétje után visszatért Mick Jagger

Tavasszal életmentő szívműtétet kellett végrehajtani Mick Jaggeren. A 75 éves zenésznek a koncertjeit is le kellett mondania, az operáció után pedig egy hosszas rehabilitáción esett át. Jagger azonban a nehéz hónapok után újra a régi és már első koncertjén is túl van.

Profimedia, Landmark

Mick Jagger közösségi oldalán tudatta rajongóival, hogy több hónap kihagyás után visszatért a színpadra. A zenész már az első koncertjén is túl van Chicagóban, ahol a közönség percekig tapsolt és ujjongott, a Rolling Stones frontembere pedig könnyeivel küszködve mondott köszönetet a közönségnek, amiért a kritikus hónapokban is mellette álltak és imádkoztak az életéért.


A 75 éves énekes tavasszal egy közleményben tudatta rajongóival, hogy súlyos betegséggel küzd, emiatt pedig kénytelen az összes fellépését lemondani.  „Le vagyok sújtva a turné elhalasztása miatt, de minden erőmmel azon leszek, hogy a leghamarabb visszatérhessek a színpadra” – írta Jagger, akiről később kiderült, hogy szívbillentyűi állapota miatt azonnali életmentő műtét kell rajta végrehajtani. A frontembert április elején meg is operálták a New York-i Presbiteriánus kórházban, amit egy többhetes rehabilitáció követett.

Jaggerért az egész családja nagyon aggódott, és arra kérték vegyen vissza a tempóból. A zenész azonban képtelen a színpad nélkül létezni, de megígérte: sokkal jobban odafigyel majd az étkezésre, igyekszik többet pihenni és rendesen szedi az orvosok által előírt gyógyszereket, mert szeretne látni felnőni legkisebb, két és fél éves kisfiát.

Profimedia, Insight Media

Kapcsolódó Cikkek