EUR: 326,36 Ft
CHF: 294,66 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Extra

Na­nushka be­ve­szi a fran­cia divatfővárost

A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját. A fran­cia fő­vá­ros­ban elő­ször volt lát­ható a Na­nushka női és férfi vo­nala, ami jövő év első fe­lé­ben kerül majd az üz­le­tekbe.

A Nanushka”Come As You Are” nevet viselő 2020-as tavasz-nyári kollekciója az igazi bohém minimalista személyiséget, a kifinomult, de a konvenciókhoz nem ragaszkodó szabad lelket testesíti meg. Az új kollekció továbbra is a könnyed nomád életstílus előtt tiszteleg, de bátran nyúl egyedi, merész részletekhez.


A ‘Come As You Are’ olyan személyiség képét tükrözi, aki nyíltan vállalja sebezhetőségét, és a legnagyobb természetességgel viseli apróbb hibáit és tökéletlenségeit.

Ez a fajta őszinteség a ruháknál is visszaköszön. A mai értékek mentén újragondolt klasszikus vonalak jól illeszkednek az olyan jellegzetes Nanushka darabokhoz, mint a blézerek, a galléros pólók és a pulóverek, amelyek mindegyikénél nagy hangsúlyt kaptak a méretek és az arányok. A dzsekik praktikus zsebekkel és retro kapucnikkal, a kényelmet és a funkcionalítást szem előtt tartva újultak meg.


Az absztrakt Nanushka minták újraértelmezésévelösszetéveszthetetlen ruhadarabok születtek. A pamut darabokon megjelenő kék árnyalatok a délutáni nyári égbolt hangulatát idézik, míg a neon zebra, a Le Coq és a batik minták a fantázia világát kiszélesítve jelenítik meg a szabad élet utáni vágyat és az apró dolgokban rejlő lázadást. A neutrális színek mint a világos lila, a menta, a fehér és a krémszín finom átmenetet biztosítanak az olyan klasszikus ruhadaraboknak mint az Oxford cipő vagy a rövid ujjú ing.

Az égetett narancs, a mogyoró és a batikolt barna érzéki eklektikával itatja át a finom nyári stílust.

A nadrágok és a kötött darabok új méretekkel és arányokkal születtek újjá. A klasszikus vonalak könnyedebbé váltak, és biztonságot, melegséget sugallva adnak különös élt és eleganciát a nyáresti ruhatárnak. Az égetett narancs színű vegán bőrből készült újdonságok érett játékosságot közvetítenek, míg a klasszikus outwear formák egyenes vonalvezetése könnyed hatást kelt a rövid blézerek, a bomber dzsekik, és a sportos gyapjúkabátok esetében is.

Az újdonságként bevezetett tónusos patchwork anyagok lezserséget sugároznak, a gyöngyökkel díszített zsinór övek pedig tovább hangsúlyozzák a férfi és a női kollekciók közötti kapcsolatot. Az évszak új színei a világosbarna, a melanzs, a világoskék, valamint a zöld különböző variációi egyaránt közel állnak a Nanushka nőhöz és férfihoz, akik bátran kísérletezve, ugyanakkor könnyedséget sugározva kutatják a dolgok mélyebb értelmét.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.

 • Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Idén lenne húsz éves Dióssy Klári kislánya, Adélka, aki mindössze négy és fél évesen hunyt el leukémiában. A Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban mesélt soha el nem múló fájdalmáról, és arról miképp telnek mindennapjai második házasságából született gyermekével, Mátéval.

 • Cseh Tamás a mindennapokban

  Cseh Tamás a mindennapokban

  Barátom gondolt egy merészet, és abban a faluban, ahol az egykori kitűnő Kossuth-díjas előadóművész nyarai nagy részét töltötte, a Balaton-felvidéki Kővágóörsön, halálának 10.