EUR: 322,00 Ft
CHF: 287,67 Ft
2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Extra

Nagyapja kívánságát teljesítené a királynőjelölt

Molnár Orsolya, a Magyarország Szépe egyik nagy esélyese kiskora óta nagypapájával nézte a versenyt, aki mindig arra biztatta, hogy egyszer ő is jelentkezzen. A 21 éves szépség tavaly elveszítette papáját, így most az ő kívánságát teljesítené.

(Fotó: Cser Dániel)

– Sokan biztattak a környezetemben, és már tavaly is szerettem volna elindulni a versenyen, de bevallom, nem volt hozzá elég bátorságom, és azóta bánom. Emellett gyerekkoromban mindig a papámmal néztem a Magyarország Szépét, ő többször hangoztatta, hogy egyszer engem is szeretne látni a tévében. A szavai nagyon megmaradtak bennem, egy évvel ezelőtt azonban elveszítettem őt, ami nagyon megviselt, hiszen egy házban éltünk, mellette nőttem fel. Az ő kívánságát szeretném most teljesíteni – kezdte a Lokálnak Molnár Orsolya, aki szerint nemcsak testileg, hanem lelkileg is fel kell készülni a megmérettetésre.


– Nagyon boldog voltam, amikor kiderült, hogy bekerültem a húsz legszebb lány közé, még motiváltabb és lelkesebb lettem. Igyekszem mindent megtenni azért, hogy jó formában legyek, odafigyelek az étkezésre, és sokat edzek. A párommal járok futni, ami fizikailag és mentálisan is karban tart. Szuper érzés a szerelmemmel együtt sportolni, kilenc hónapja alkotunk egy párt, és nagyon jól megvagyunk, már együtt is élünk – mesélte a budaörsi lány, aki amellett, hogy modellkedik, a Corvinus egyetem emberi erőforrások szakán tanul.

– Számomra éppúgy fontos a családok és a gyermekek biztonsága, mint az állat- és a környezetvédelem. Szeretnék sok mindenkihez szólni, és felhívni az emberek figyelmét a problémákra – magyarázta a fiatal lány, aki ha a táborban is jól veszi az akadályokat, a június 23-ai döntőben teheti próbára magát a Duna Televízió és a Duna World műsorán.


Kapcsolódó Cikkek