EUR: 323,48 Ft
CHF: 290,10 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Extra

Nanushka az Instagramon is tarol

Megállíthatatlanul tör előre a magyar divatmárka! A Nanushka nemcsak a világsztárok körében tarol, de az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon, az Instagramon is megőrülnek érte. Egy év alatt megháromszorozta követőinek számát.

A magyar divatmárka, a Nanushka vezeti a Magyar Insta Brandlistát, több mint 210 ezer követővel, a The Million Roses és a KFC előtt – derül ki az iStory.hu weboldal által összeállított toplistából. A Sándor Szandra által alapított márka nemcsak a divatvilágban, de az Instagramon is megállíthatatlanul növekszik – írja az Origo. Az elmúlt év januárja óta megháromszorozta követőinek számát, így jelenleg már több mint 220 ezer követője van. A márka Instagram-stratégiájában nagy szerepet játszik a brand imázsához tökéletesen passzoló influenszertartalom, amiért a cég továbbra sem fizet – helyette olyan influenszerekkel dolgozik együtt, akik örömmel és gyakran viselik az ajándékba kapott ruhákat.


Sándor Szandra Fotó: Cser Dániel

– Számomra rendkívül fontos, hogy olyan véleményvezéreken lássam a ruháinkat, akik érzik és át is tudják adni a Nanushka által képviselt stílust és értékeket. Éppen ezért kreatív igazgatóként a mai napig személyesen felügyelem, hogy milyen tartalom kerül ki a platformra – mondta Sándor Szandra, a Nanushka márka alapítója és tervezője. A siker nem véletlen, hiszen többek között olyan világsztárok viselik Nanushka ruháit, mint Katy Perry, Dua Lipa, Amber Heard vagy Uma Thurman.

Dua Lipa énekesnőnek nagyon tetszik a pöttyös Nanushka felső

Uma Thurman egy fekete darabban Profimedia, Acepixs

Amber Heard is Nanushka szoknyában feszített Cannesban Profimedia, Splash

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Világsztárokkal ünnepel a Rádió 1

  Világsztárokkal ünnepel a Rádió 1

  Születésnapot ünnepel a Rádió 1! Magyarország egyik kedvenc adója újraindulása után gyorsan a fiatal felnőttek legkedveltebb rádiója lett, most világsztárokkal és a legjobb hazai lemezlovasokkal köszönti a hallgatókat.

 • Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

  Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

  Új énekesnővel folytatja tovább az Acoustic Planet, Nagy Brigitta, azaz NÁGI veszi át Zsombok Réka helyét a zenekarban. Az új tag nem teljesen ismeretlen a közönség számára, hiszen a YouTube-on rengetegen követik, és feldolgozásvideói nyolcmillió megtekintés felett járnak.

 • Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

  Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

  Szarvas Andi, a tavaly Miss World Hungary győztese élete gyökeresen megváltozott az elmúlt egy évben. A vidéki lánynak egyre több felkérése van, ezért szeretne felköltözni a fővárosba, munkát keresni és esetlegesen megtalálni az igazit.