EUR: 336,31 Ft
CHF: 314,10 Ft
2020. január 26., vasárnap
Paula, Vanda

Külföld

Nap videója: futva menekült a medve a vakmerő macska elől

Nem mindennapi párharcra került sor a természet lágy ölén. Az állatvilág Dávid és Góliát küzdelmének is mondható összecsapásban ismét a kisebb került ki győztesül.

A videón jól látható, ahogy egy kíváncsi medve tévedt egy ház udvarába, ahol azonban egy nagyon bátor, házőrző macska várta, aki nem ijedt meg a nála jóval nagyobb termetű állattól.


Egy váratlan pillanatban a macska nekitámadt a medvének, aki elképesztő sebességgel iszkolt fel egy fára.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre több migráns érkezik a tengeren, ha enyhül az idő

  Egyre több migráns érkezik a tengeren, ha enyhül az idő

  Az időjárás enyhülésével a tengeren keresztül Spanyolországba és Olaszországba érkező illegális bevándorlók száma növekedni fog a kutatók és a titkosszolgálatok prognózisa szerint – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán.

 • Egyre több a halott a földrengésben

  Egyre több a halott a földrengésben

  Legkevesebb 29 ember veszítette életét a legújabb adatok szerint a péntek esti délkelet-törökországi földrengésben – jelentette az Anadolu török hivatalos hírügynökség a katasztrófavédelemre (AFAD) hivatkozva szombaton.

 • Koronavírus gyanú egy moszkvai szállodában

  Koronavírus gyanú egy moszkvai szállodában

  Egy észak-moszkvai szálloda nyolc vendégét vitték kórházba szombaton magas lázzal, jelenleg vizsgálat alatt állnak, hogy kiderüljön, a tüdőgyulladást okozó új koronavírus fertőzte-e meg őket – tájékoztatta a TASZSZ orosz hírügynökséget egy egészségügyi forrás.