EUR: 326,62 Ft
CHF: 294,37 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Külföld

Nap videója: szárnyas potyautas a szélvédőn

Elképesztő dolog történt Los Angelesben, ahol egy sólyom úgy gondolta, szárnyait megpihentetve egy mozgó jármű szélvédőjén utazik tovább.

Az utasok, Rebecca Hobbs producer és Staci Eddy ingatlanügynök legnagyobb megdöbbenésére a madár még élvezte is a nem mindennapi utat.


Az állat komoly erőfeszítés árán őrizte meg az egyensúlyát, de láthatóan nem ijedt meg utastársaitól, sőt több mint 15 percen keresztül potyázott, néha az ablakon keresztül figyelve az őt szállító embereket. Miután megunta a sétakocsikázást, és a panoráma kilátást, fogta magát és egyszerűen továbbállt, jobban mondva továbbszállt.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Hidvéghi Balázs: a jobboldal támogatta von der Leyen megválasztását

    Hidvéghi Balázs: a jobboldal támogatta von der Leyen megválasztását

    Könnyű nyilatkozatokat, hangzatos deklarációkat tenni, de Ursula von der Leyen kilenc szavazatos többséggel európai bizottsági elnökké történt megválasztása azt mutatja: az Európai Parlamentben (EP) a jobboldal megszavazta, a baloldal pedig többségében az új bizottsági elnök megválasztása ellen szavazott – közölte Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő Strasbourgban.

  • Beindulhat a Hold és a Föld közötti gazdaság!

    Beindulhat a Hold és a Föld közötti gazdaság!

    Új üzleti lehetőségek nyílhatnak, ugyanis beindulhat az úgynevezett ciszlunáris gazdaság, vagyis a Hold és a Föld közötti térségben zajló kereskedelem – közölte a Puli Space magyar űrprojekt vezetője az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.