2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Extra

Németh Kristóf újra apa lesz

„Pontosan tudtuk, hogy nagy családot, közös gyereket is szeretnénk, így az esküvő után ez lett a legfontosabb” – kezdte a Story magazinnak Németh Kristóf.

Feleségével két éve szerettek egymásba, télen össze is házasodtak, most pedig első közös gyermeküket várják. Második thaiföldi nászútjukon derült ki, hogy Zita állapotos. A család új tagját a 43 éves színész fia is nagyon várja. „Lóci egyre inkább úgy viselkedik, mint egy komoly báty, nagyon készül erre a szerepre” – tette hozzá Kristóf.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Terry Black

  Meghalt Terry Black

  Ma délután egy müncheni kórházban hunyt el Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black – számol be a Borsonline az AcNews-ra hivatkozva.

 • Hoppá! Így díjazták a Trónok harca sorozatot

  Hoppá! Így díjazták a Trónok harca sorozatot

  Tíz kreatív Emmy-díjat nyert el drámasorozat kategóriában a Trónok harca nyolcadik évada, a Csernobil című sorozat hét díjat kapott a korlátozott epizódsorozatok kategóriában, a Free Solo – Mászókötél nélkül című filmet a dokumentumfilmek között szintén hét díjjal jutalmazták.

 • Gyász! Elhunyt a Piramis zenésze

  Gyász! Elhunyt a Piramis zenésze

  Szomorú hírt osztottak meg az együttes hivatalos közösségi oldalán. 65 éves korában, vasárnap éjjel elhunyt el Gallai Péter, az együttes billentyűse.