2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Sport

Ő Hosszú Katinka szerelme

Úgy tűnik ismét rátalált a boldogság az olimpiai bajnok úszóra, akinek a Bors információi szerint a szerelmének  édesapja a magyar úszósport ismert edzője.

Korábban az a hír járta, hogy Katinka miután elvált Shane Tusuptól egy ideig Dudás Dániellel volt együtt, ennek vége.


Katinka erős egyéniség, azonban ő is szeretné magát egy még erősebb férfi mellett jól és biztonságban érezni. Dani nem egy karizmatikus valaki – újságolta a Borsnak neve elhallgatását kérő informátor. Dani és Katinka együtt élt utóbbi bérelt lakásában, ám Dudás már nemcsak onnan lépett le, hanem Katinka úszóklubjából is.

– A történtek után hogyan érezhette volna ott jól magát ?! – vetette fel forrásunk. Ezért Dudás visszatért régi edzőjéhez, Gelencsér Andráshoz, aki a szentendrei Kópé úszóiskolában dolgozik.


És a dolog itt lesz igazán érdekes! Gelencsérnek ugyanis van egy 33 éves fia. Máté ígéretes úszónak indult, de az utóbbi években modellként dolgozott, videoklipben is szerepelt. Vele fényképezték le Katinkát Barcelonában – ismerteti a portál.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Továbbjutásra állnak csapataink

  Továbbjutásra állnak csapataink

  Meggyőző első mérkőzések után lépnek pályára ma a labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének visszavágóin a magyar csapatok.

 • Csoportelsők a magyar pólósok

  Csoportelsők a magyar pólósok

  Csoportelsőként, így közvetlenül a negyeddöntőbe jutott a magyar vízilabda-válogatott a vizes vb-n, miután 13-11-re verte a spanyolokat.

 • Érmekért vívunk

  Érmekért vívunk

  Mától már az érmekért küzdenek a budapesti vívó-világbajnokság résztvevői. A BOK Sportcsarnokban a női párbajtőrözők és a férfi kardozók lépnek pástra, hogy a 64-es táblán egyenes kieséses rendszerben a legjobb négyig, azaz a hat órakor kezdődő döntőkig meneteljenek.