EUR: 323,68 Ft
CHF: 291,27 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Belföld

Orbán Viktor a nemzeti összetartozás napján – Videó!

Mint arról már beszámoltunk, kedden Sátoraljaújhelyen, a nemzeti összetartozás napján rendezett ünnepségen szólalt fel Orbán Viktor miniszterelnök. A kormányfő fotókat és egy videót is tett közzé az eseményről Facebook oldalán.

Nemzeti összetartozás napja // Day of National Unity


Nemzeti összetartozás napja // Day of National Unity

Nemzeti összetartozás napja // Day of National Unity

Gepostet von Orbán Viktor am Dienstag, 4. Juni 2019

Kilencvenkilenc évvel Trianon után “mi, magyarok bátran kihúzhatjuk magunkat: megmaradtunk!” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden Sátoraljaújhelyen, a nemzeti összetartozás napján rendezett ünnepségen.

“Itt vagyunk Európa közepén a szétszakítottság, a háborúk és a diktatúrák ellenére is” – mondta a kormányfő a Rákóczi Szövetség tulajdonában lévő Rákóczi Tábor és Rendezvényközpontban.

Orbán Viktor hangsúlyozta, a magyarok nemcsak túlélték ezt az időszakot, hanem ma a Kárpát-medence legnépesebb nemzetét alkotják.

“Együtt újra nagyok, erősek, sikeresek és győztesek leszünk!” – hangoztatta.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Negyvenöt kilométernyi fővárosi földutat aszfaltoznak az év végéig

  Negyvenöt kilométernyi fővárosi földutat aszfaltoznak az év végéig

  Várhatóan negyvenöt kilométernyi fővárosi földutat aszfaltoznak le az év végéig a budapesti útépítési program keretében, ez a földutak mintegy húsz százalékát jelenti – közölte a program koordinációjáért felelős miniszteri biztos szerdán Budapesten újságírókkal, hozzátéve: a program második üteme folyamatban van.

 • Tiszteletbeli doktori címet kapott Matolcsy György

  Tiszteletbeli doktori címet kapott Matolcsy György

  Tiszteletbeli doktori (Doctor Honoris Causa) címet adományozott Matolcsy Györgynek a Kaposvári Egyetem Szenátusa, a Magyar Nemzeti Bank elnöke szerdán vette át az egyetem legmagasabb szintű elismerését – közölte a jegybank az MTI-vel.

 • A magyar cégek optimisták a gazdaság várható alakulásáról

  A magyar cégek optimisták a gazdaság várható alakulásáról

  Az európai átlagnál optimistábbak a magyar cégek a gazdaság várható alakulásáról, közel harmaduk belátható időn belül egyáltalán nem számít recesszióra, míg Európai átlagban a cégek 30 százaléka nyilatkozott így – derült ki a követeléskezelő Intrum 29 országra kiterjedő kutatásából.