2019. augusztus 25., vasárnap
Lajos, Patricia

Belföld

Orbán Viktor dalra fakadt – Videó!

A miniszterelnök a Független Magyarország Napját ünnepelte, és még dalra is fakadt.

Orbán Viktor a Független Magyarország Napját ünnepelte több magyar hírességgel, ugyanis napra pontosan 28 éve, 1991. június 19-én hagyta el az utolsó megszálló szovjet katona Magyarországot. Itt Orbán Viktor azt mondta, hogy csak olyan országok tudják megvédeni magukat, a függetlenségüket, amelyek képesek szembenézni a realitásokkal. Ellenségeket lássunk, vagy szövetségeseket? A tapasztalat szerint, ha gyenge vagy, a külvilág az ellenséged. Ha erős vagy, akkor a szövetségesed – mondta a miniszterelnök.


Az eseményről videó is készült, amely felkerült a kormányfő hivatalos közösségi oldalára. Orbán Viktor találkozott Nagy Feróval, akinek a meghívójában az szerepelt, hogy megjelenés csak babos kendőben. Orbán Viktor a videó végén dalra fakadt, a Kossuth-díjas Sebestyén Mártával énekelt.

Erős Magyarország, független Magyarország // Strong Hungary, independent Hungary

Erős Magyarország, független Magyarország // Strong Hungary, independent Hungary

Gepostet von Orbán Viktor am Mittwoch, 19. Juni 2019

A dalolás külön felkerült az Instagram-oldalra is:


View this post on Instagram

Gábor Áron rézágyúja

A post shared by Orbán Viktor (@orbanviktor) on

Kapcsolódó Cikkek

  • Óriási verseny van a világban a szakképzett munkaerőért

    Óriási verseny van a világban a szakképzett munkaerőért

    Óriási verseny van a világban az országok között a szakképzett munkaerőért, ebben Magyarország jó helyen áll, mutatja ezt az is, hogy minden eddiginél több szakmában tudott versenyzőt nevezni a fiatal szakemberek világversenyére – nyilatkozta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke az MTI-nek, miután Kazanyban vasárnap felkereste a WorldSkills rendezvényen induló magyar versenyzőket.

  • Augusztus utolsó napjaiban is meleg marad az idő

    Augusztus utolsó napjaiban is meleg marad az idő

    Augusztus utolsó napjaiban is marad a nyárias meleg, 30 Celsius-fok körüli maximumokkal. Továbbra is sok lesz a napsütés, helyenként lehetnek záporok, zivatarok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.