EUR: 324,35 Ft
CHF: 292,00 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Belföld

Orbán Viktor a V4-es rendkívüli csúcstalálkozón – Fotók!

Mint arról korábban már beszámoltunk, rendkívüli kormányfői találkozót tart csütörtökön Budapesten a négy visegrádi ország. Ennek alkalmából posztol Orbán Viktor miniszterelnök Facebook oldalára.

A kormányfő közösségi oldalára “V1” címmel közölt fotót, ahogy a Karmelita kolostor előtt várja vendégeit:


Orbán Viktor a Karmelita kolostorból Andrej Babis cseh kormányfő társaságában posztolt fotót “V2” címmel, arra utalva, hogy a visegrádi országok képviselői közül ketten már megérkeztek:

Az informális megbeszélés célja összehangolni a cseh, a lengyel, a magyar és a szlovák álláspontot a közös jelöltekről a legfőbb európai uniós vezetői tisztségekbe.

A kormányfő “V4” címmel fejezte be a közösségi oldalára feltöltött fotók sorozatát, ahol már a cseh, a lengyel, a magyar és a szlovák államfő is szerepel a képen:

Kapcsolódó Cikkek

  • A Suzuki már harmadik éve uralja a hazai újautóeladásokat

    A Suzuki már harmadik éve uralja a hazai újautóeladásokat

    A Magyar Suzuki Zrt. immár harmadik éve uralja a hazai újautóeladásokat. A vállalat magabiztos 14,12 százalékos részesedéssel vezeti a hazai autópiacot. 19 292 új Suzuki személyautót regisztráltak tavaly Magyarországon, 27%-kal többet, mint az azt megelőző évben, 58 százalék – 11 127 db – az Esztergomban gyártott közönségkedvenc Vitara volt.

  • Minden eddiginél nagyobb területen irtják a szúnyogokat

    Minden eddiginél nagyobb területen irtják a szúnyogokat

    Minden eddiginél nagyobb területen, 471 településen és nyolc budapesti kerületben, összesen 130 ezer hektáron irtják a szúnyogokat a héten – tájékoztatta a szúnyoggyérítési program végrehajtásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője hétfőn az MTI-t.