2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Extra

Összeköltözött a szerelmével a Magyarország Szépe versenyzője

Barátai és a családja biztatására indult el a Magyarország Szépén a 22 éves Szabó Lilla, aki már nagyon kíváncsi arra, hogy hogyan teljesít majd a hamarosan induló felkészítő táborban. Egy valaki fog neki onnan nagyon hiányozni, a szerelme, akivel nemrég össze is költöztek.

Fotó: Borzi Vivien

–Ez életem első szépségversenye, többen biztattak a környezetemben, hogy jelentkezzek. Számomra ez egy olyan lehetőség, amit nem érdemes kihagyni, hálás vagyok az eddigiekért és kíváncsian várom a továbbiakat – kezdte a Lokálnak Szabó Lilla, aki fél évvel ezelőtt ismerkedett meg a párjával, akivel nagyon jól megvannak.


–Közös barátokon keresztül ismertük meg egymást, egy buliban kezdődött minden. Nagyon megfogott a kedvessége, szerintem a mai világban ritka, hogy valaki jól néz ki, mégis szerény, egyáltalán nincs elszállva. Előtte sokáig, közel két évig voltam szingli, így nagyon vágytam már egy stabil párkapcsolatra, és most úgy érzem, hogy megkaptam. Két hónappal ezelőtt összeköltöztünk Budapesten, egyelőre az együttélés sem okoz gondot, sőt, imádjuk! A versenyre való jelentkezésben is támogatott, persze ő nagyon elfogult, számára én vagyok a legszebb, de szerintem ez természetes – magyarázta a fiatal szépség, aki egyébként ügyvédnek tanul a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen.

–Jogot hallgatok, ez a negyedik évem, és ha minden jól megy, –márpedig eddig úgy tűnik – akkor jövő májusban végzek. A tanulás mellett mindig is fontos szerepet játszott az életemben a sport, hét évig teniszeztem, de mióta abbahagytam azóta is sokat edzek, mostanában a konditermet és a csoportos órákat részesítem előnyben. Plusz most extrán figyelek az étkezésre, bár egyébként is szoktam. Nem vagyok az önsanyargatás és a drasztikus diéták híve, fő az egészség! Most sem kínzom magam, fontos a verseny, de szeretném jól érezni magam, megélni ezeket a pillanatokat, hisz ez egy vissza nem térő alkalom, ez egy csodálatos időszak. Eleinte tartottam egy picit attól, hogy milyen lesz a közeg, hogy fogok kijönni a többi lánnyal, de eddig csak pozitív tapasztalataim vannak, mindenki nagyon kedves és segítőkész – tette hozzá Lilla.


Kapcsolódó cikkek:
Több százan jelentkeztek a Magyarország SzépéreMegmutatják a szépségeke
Ő lett Magyarország Szépe – Videó
A legjobb helyen a korona
Struccokat etet reggelente Magyarország Szépe
Ők a Magyarország Szépe döntősei
Így lehet valakiből Magyarország Szépe
Új korona ékesíti Magyarország Szépét
Június végén választják meg Magyarország Szépét
Bemutatkoztak a Magyarország Szépe versenyzői
Több százan jelentkeztek a Magyarország Szépére
Minden, ami Sztársztori!

Kapcsolódó Cikkek