2019. december 06., péntek
Miklós

Extra

Pitt luxusvillával lepi meg Anistont?

Hollywood egykori álompárja, Jennifer Aniston és Brad Pitt 2001-ben vásárolta meg azt a 12 ezer négyzetméteren elterülő Beverly Hills-i luxusingatlant, amelyben öt hálószoba és tizenkét fürdőszoba van.

De jár hozzá egy moziterem, egy bár és egy teniszpálya is, ahol a szerelmesek gyakran játszottak közösen. Mesés otthonuktól nem sokkal szakításuk után, 2006-ban váltak meg, ám a pletykák szerint a sármos színész nemrég 60,5 millió dollárért, vagyis 17 milliárd forintért visszavásárolta, hogy meglepje vele Jennifert az ötvenedik születésnapja alkalmából.

Fotó: CNBC

Profimedia, ADMedia

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.