EUR: 323,48 Ft
CHF: 290,10 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Extra

Pitt luxusvillával lepi meg Anistont?

Hollywood egykori álompárja, Jennifer Aniston és Brad Pitt 2001-ben vásárolta meg azt a 12 ezer négyzetméteren elterülő Beverly Hills-i luxusingatlant, amelyben öt hálószoba és tizenkét fürdőszoba van.

De jár hozzá egy moziterem, egy bár és egy teniszpálya is, ahol a szerelmesek gyakran játszottak közösen. Mesés otthonuktól nem sokkal szakításuk után, 2006-ban váltak meg, ám a pletykák szerint a sármos színész nemrég 60,5 millió dollárért, vagyis 17 milliárd forintért visszavásárolta, hogy meglepje vele Jennifert az ötvenedik születésnapja alkalmából.

Fotó: CNBC

Profimedia, ADMedia

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Világsztárokkal ünnepel a Rádió 1

  Világsztárokkal ünnepel a Rádió 1

  Születésnapot ünnepel a Rádió 1! Magyarország egyik kedvenc adója újraindulása után gyorsan a fiatal felnőttek legkedveltebb rádiója lett, most világsztárokkal és a legjobb hazai lemezlovasokkal köszönti a hallgatókat.

 • Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

  Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

  Új énekesnővel folytatja tovább az Acoustic Planet, Nagy Brigitta, azaz NÁGI veszi át Zsombok Réka helyét a zenekarban. Az új tag nem teljesen ismeretlen a közönség számára, hiszen a YouTube-on rengetegen követik, és feldolgozásvideói nyolcmillió megtekintés felett járnak.

 • Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

  Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

  Szarvas Andi, a tavaly Miss World Hungary győztese élete gyökeresen megváltozott az elmúlt egy évben. A vidéki lánynak egyre több felkérése van, ezért szeretne felköltözni a fővárosba, munkát keresni és esetlegesen megtalálni az igazit.