2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Külföld

Porig égett egy konyakraktár

Tűzvész pusztított a délnyugat-franciaországi Charente megye egyik borgazdaságában, ahol leégett egy 2500 hektoliter befogadóképességű konyakraktár.

A tűzoltók megfeszített munkájának köszönhetően sikerült megvédeni a lángoktól a szomszédos lepárlót, ahol csaknem 350 hektoliter alkohol, továbbá tucatnyi mezőgazdasági gép volt, ám így is a lángok martalékává vált egy 200 négyzetméteres alkoholraktár, egy lakóház és egy siló. Azt, hogy mennyi szesz semmisült meg, egyelőre nem tudni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trump szeptemberben Lengyelországba látogat

  Trump szeptemberben Lengyelországba látogat

  Donald Trump amerikai elnök megerősítette részvételét a második világháború kitörésének 80. évfordulóján rendezendő lengyelországi ünnepségeken – közölte csütörtökön a Wirtualna Polska lengyel hírportálnak adott interjúban Jacek Sasin lengyel kormányfőhelyettes.

 • A migráció további gettósodáshoz vezet

  A migráció további gettósodáshoz vezet

  Hozzájárult a bevándorlás a szegénységi gócpontok felduzzadásához Németországban, állítja a Berlini Tudományos Központ két kutatója által készített tanulmány.

 • Terrortámadásra készülhettek Németországban

  Terrortámadásra készülhettek Németországban

  Feltételezhető terrortámadás előkészülete miatt több lakást átkutattak a rendőrök csütörtök hajnalban, és négy embert előállítottak Észak-Rajna-Vesztfáliában, Németország nyugati részén – jelentette az ARD német közszolgálati televízió.