EUR: 323,55 Ft
CHF: 292,04 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Extra

Rókusfalvy Lili: Első látásra beleszerettem a férjembe

Rókusfalvy Lili számára nincs fontosabb egység, mint a család. Festőművész párjával, Babos Bertalannal szinte azonnal belevágtak a babaprojektbe, ami nagyon jó döntés volt, hiszen a most kétéves kisfiuk, Boldizsár még jobban összekovácsolta őket.

Új kihívás elé néz az M2 Petőfi TV műsorvezetője, Rókusfalvy Lili, aki június 23-án Fehérvári Gábor Alfréddal, vagyis Freddie-vel vezeti a Magyarország Szépét a Duna Televízión és a Duna Worldön.


– Nagyon örültem a felkérésnek, soha nem vezettem még ilyen nagyszabású show-műsort, de szerintem szuperül kiegészítjük majd egymást Freddie-vel. Inkább fiús lánynak tartom magam, de bevallom, egyszer másodikban én is elindultam egy tábori szépségversenyen, amelyet meg is nyertem. A szépségkirálynői pályafutásomnak akkor, nyolcévesen azonban befellegzett – kezdte a Lokálnak Lili, akinek a szerelmi élete egy mesébe illő love story.

– A férjem festőművész, az M2 Petőfi TV-n készítettem vele egy riportot, és első látásra egymásba szerettünk. Tulajdonképpen attól a perctől datáljuk a kapcsolatunkat, nem volt kérdés, hogy azonnal akartunk gyereket. Az első évfordulónkon érkezett is az örömhír: kisbabánk lesz. Boldi azóta már kétéves nagyfiú, egyszerűen imádjuk. Hamar váltunk családdá, de ez a legjobb dolog, ami valaha történt velem, hálás vagyok mindenért – áradozott a csinos műsorvezető, aki maga is nagyon összetartó, szeretetteljes közegben nőtt fel. Édesapja Rókusfalvy Pál, szintén műsorvezető, együtt vezetik Lilivel a Családi kör című műsort a Duna Televízión, illetve borász, aki a mai napig nagyon szoros kapcsolatot ápol gyermekeivel.


– Három testvérem van, és a férjem is nagy családban nőtt fel, így nem is kérdés számunkra, hogy szeretnénk Boldinak kistestvért. Szerintem szuper bátyus lesz – tette hozzá a büszke anyuka.

(Fotó: Instagram)

(Fotó: Instagram)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  A népszerű énekes, Horváth Tamás és családja rendszerint magukkal viszik a családi nyaralásokra kedvencüket, Gokut, a bichon frise fajtájú kiskutyát, de ezúttal otthonhagyták a nagymamával, mert olyan helyre utaztak, ahol az átlagosnál nagyobb a szívférgességet okozó szúnyogcsípések előfordulása.

 • Károly herceg találkozott Bonddal

  Károly herceg találkozott Bonddal

  A brit királyi család híresen nagy filmrajongó, Károly herceg pedig imádja James Bond történeteit, ezért a készítők meghívták a Bond 25 forgatására.

 • Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Tavasszal életmentő szívműtétet kellett végrehajtani Mick Jaggeren. A 75 éves zenésznek koncertejeit is le kellett mondania, az operáció után pedig egy hosszas rehabilitáción esett át.