2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Extra

Rókusfalvy Lili: Első látásra beleszerettem a férjembe

Rókusfalvy Lili számára nincs fontosabb egység, mint a család. Festőművész párjával, Babos Bertalannal szinte azonnal belevágtak a babaprojektbe, ami nagyon jó döntés volt, hiszen a most kétéves kisfiuk, Boldizsár még jobban összekovácsolta őket.

Új kihívás elé néz az M2 Petőfi TV műsorvezetője, Rókusfalvy Lili, aki június 23-án Fehérvári Gábor Alfréddal, vagyis Freddie-vel vezeti a Magyarország Szépét a Duna Televízión és a Duna Worldön.


– Nagyon örültem a felkérésnek, soha nem vezettem még ilyen nagyszabású show-műsort, de szerintem szuperül kiegészítjük majd egymást Freddie-vel. Inkább fiús lánynak tartom magam, de bevallom, egyszer másodikban én is elindultam egy tábori szépségversenyen, amelyet meg is nyertem. A szépségkirálynői pályafutásomnak akkor, nyolcévesen azonban befellegzett – kezdte a Lokálnak Lili, akinek a szerelmi élete egy mesébe illő love story.

– A férjem festőművész, az M2 Petőfi TV-n készítettem vele egy riportot, és első látásra egymásba szerettünk. Tulajdonképpen attól a perctől datáljuk a kapcsolatunkat, nem volt kérdés, hogy azonnal akartunk gyereket. Az első évfordulónkon érkezett is az örömhír: kisbabánk lesz. Boldi azóta már kétéves nagyfiú, egyszerűen imádjuk. Hamar váltunk családdá, de ez a legjobb dolog, ami valaha történt velem, hálás vagyok mindenért – áradozott a csinos műsorvezető, aki maga is nagyon összetartó, szeretetteljes közegben nőtt fel. Édesapja Rókusfalvy Pál, szintén műsorvezető, együtt vezetik Lilivel a Családi kör című műsort a Duna Televízión, illetve borász, aki a mai napig nagyon szoros kapcsolatot ápol gyermekeivel.


– Három testvérem van, és a férjem is nagy családban nőtt fel, így nem is kérdés számunkra, hogy szeretnénk Boldinak kistestvért. Szerintem szuper bátyus lesz – tette hozzá a büszke anyuka.

(Fotó: Instagram)

(Fotó: Instagram)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Kanye West indulna az amerikai elnökválasztáson

  Kanye West indulna az amerikai elnökválasztáson

  Megmérettetné magát az Egyesült Államokban idén novemberben tartandó elnökválasztáson Kanye West rapper – derül ki az afroamerikai énekes helyi idő szerint szombaton közzétett Twitter-üzenetéből.

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.