EUR: 325,88 Ft
CHF: 294,25 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Tech

Sofőr nélküli pizzaszállítót tervez a Domino’s

Csupán csak idő kérdése volt, hogy a házhoz szállítást biztosító éttermek, gyorséttermek is hamar felismerik a lehetőséget az önvezető autók világában. Elképesztő találmány könnyítheti meg a pizzafutárok és pizzázók mindennapjait – ez a nem mindennapi technológiai újítás minden autó- és pizzaimádót le fog nyűgözni.

A Domino’s pizzahálózat és az amerikai Nuro nevű robottechnológiai cég közösen fejlesztette ki a pizza házhoz szállítására alkalmas, vezető nélkül működő járművet, az R2-t, amelyet ebben az évben terveznek tesztelni Houstonban, Texas államban.


Az amerikai gyorsétteremlánc fejlesztése több mint valószínű, hogy csak az első fecske a piacon. Az ilyen járgányokkal pénzt, energiát, idő is spórolhatnak a vendéglátó egységek, arról nem beszélve, hogy ezzel a környezettudatosság felé is tesznek egy jókora lépést.

Credit line: Profimedia, Ferrari

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Kitart az Android operációs rendszer mellett a Huawei

  Kitart az Android operációs rendszer mellett a Huawei

  A Huawei saját fejlesztésű mobil operációs rendszere a Hongmeng nem okostelefonok, hanem mobil hálózatra kapcsolt ipari és lakossági berendezések számára készül – jelentette ki a Huawei Technologies igazgatótanácsának tagja, első alelnöke Catherine Chen, hangsúlyozva, hogy cége továbbra is az Android operációs rendszert használja majd okostelefonjai rendszerszoftvereként.

 • Nyaralás alatt se fizessen az adataival!

  Nyaralás alatt se fizessen az adataival!

  Hiába próbálunk nyaralás alatt digitális detoxot tartani, óhatatlanul szembesülünk azzal, hogy pihenés közben is szükségünk van információkra. Mit érdemes megnézni a környéken, milyen lesz az időjárás?

 • A magyarországi 4G mobilhálózatok a világ legjobbjai között vannak

  A magyarországi 4G mobilhálózatok a világ legjobbjai között vannak

  A Magyarországon működő 4G hálózatok letöltési sebessége kiemelkedő, a világon a 11. legjobb, Európában pedig a 6., és lefedettségben is a top 10-ben van – derült ki az OpenSignal 87 országot vizsgáló legfrissebb jelentéséből, amelyet a Magyar Telekom juttatott el az MTI-hez csütörtökön.