EUR: 325,89 Ft
CHF: 294,25 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Extra

Sophie és Joe újra esküsznek

Sophie Turner és Joe Jonas egyszer már összeházasodtak Las Vegasban, azonban úgy döntöttek, hogy tartanak még egy lagzit Franciaországban.

A Trónok harca Sansája és barátnője, az Arya Starkot alakító Maisie Williams Budapesten is jártak, ahol lánybúcsút tartottak. Az esküvővel kapcsolatban több információ is napvilágot látott, egyesek szerint a fotó, amit Sophie a közösségi oldalán osztott meg, azt sejteti, hogy már újra kimondták a boldogító igent. Ám egy, a fotó alatt található komment szerint jövő héten lesz a nagy nap, amit egy vendég fecsegett ki.

Fotó: instagram

 

Kapcsolódó Cikkek

 • 55 évesen lett bikinimodell

  55 évesen lett bikinimodell

  Az 55 éves Kathy Ja­cobs élete álma vált valóra azzal, hogy a Sports Illustrated leszerződtette fürdőruha-bemutatójára Miamiban.

 • 50 éve hódítottuk meg a Holdat

  50 éve hódítottuk meg a Holdat

  „Kis lépés egy embernek, nagy ugrás az emberiségnek” – mondta Neil Armstrong, amikor 50 évvel ezelőtt a Holdra lépett. Valóban óriási ugrás – az emberiség egyik legnagyszerűbb teljesítménye – volt, hogy elhagytuk a Földet, és nyomot hagyhattunk az égitest felszínén.

 • Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Stúdióalbumot készített Iggy Pop. A 72 éves amerikai rockénekes, aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet, három év szünet után rukkol ki új lemezanyaggal: a Free szeptember 6-án jelenik meg.

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.