EUR: 336,25 Ft
CHF: 313,37 Ft
2020. január 18., szombat
Piroska

Extra

Sophie és Joe újra esküsznek

Sophie Turner és Joe Jonas egyszer már összeházasodtak Las Vegasban, azonban úgy döntöttek, hogy tartanak még egy lagzit Franciaországban.

A Trónok harca Sansája és barátnője, az Arya Starkot alakító Maisie Williams Budapesten is jártak, ahol lánybúcsút tartottak. Az esküvővel kapcsolatban több információ is napvilágot látott, egyesek szerint a fotó, amit Sophie a közösségi oldalán osztott meg, azt sejteti, hogy már újra kimondták a boldogító igent. Ám egy, a fotó alatt található komment szerint jövő héten lesz a nagy nap, amit egy vendég fecsegett ki.

Fotó: instagram

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.