2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Belföld

Szanyi Tibor újabb levélben ekézte az MSZP-t

Egyesült a DK és az MSZP – állítja a Hír TV birtokába került újabb nyílt levelében Szanyi Tibor, az MSZP alelnöke.

Harmadik levelében Szanyi a szocialista párt vezetéséhez fordul, arra a kérdésre várva a választ, hogy pártja mikor és milyen formában döntött arról, hogy egyesül a DK európai parlamenti képviselőcsoportjával.


MTI Fotó: Földi Imre

„Az MSZP a DK-t gazdagítja egyetlen mandátumával az Európai Parlamentben” – szögezte le írásában a volt EP-képviselő, aki ennek kapcsán rámutatott arra, hogy az Európai Parlament szocialista képviselőcsoportjában a magyar delegációt a DK-s Molnár Csaba vezeti majd. Szanyi kifogásolta, hogy őt nem értesítették minderről.

Szanyi előző leveleiben is alaposan kiosztotta saját pártját, amit „degenerálódó belterjes klubnak” nevezett, amelyre nem érdemes szavazni.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Századvég: Az iszlám nem fér össze az EU értékeivel

    Századvég: Az iszlám nem fér össze az EU értékeivel

    Miközben az Európai Unió rögzíti, hogy az EU olyan értékekre épül, amelyek többek között a férfiak és nők közötti egyenlőséget erősítik, az iszlám előretörésének révén a női-férfi egyenjogúság területe komoly kulturális kihívásokkal kerülhet szembe a következő években – állapította meg a Századvég Alapítvány csütörtökön az MTI-hez eljuttatott elemzésében.

  • Hogyan sportoljunk a nyári melegben?

    Hogyan sportoljunk a nyári melegben?

    Noha a kánikula megterheli a szervezetet, az edzés a legforróbb nyári hónapokban is biztonságosan kivitelezhető. Azonban nem árt figyelembe venni néhány tényezőt, amire fokozottan figyelnünk kell ebben az évszakban.