EUR: 325,88 Ft
CHF: 294,25 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Extra

Szarvas Andi: Minden előtört belőlem

Szarvas Andi tavaly nyerte meg a Magyarország Szépét, idén pedig már zsűriként vesz részt a versenyen. A fiatal szépség saját bevallása szerint egyáltalán nem szigorú, mint mondja, őt már egy kis mosollyal is le lehet venni a lábáról.

(Fotó: Cser Dániel)

–Az idei lányokat nézve minden előtört belőlem, szuper érzés visszagondolni ezekre a hetekre. Újra átélném, mégis örülök, hogy idén már zsűriként lehetek jelen, és én is dönthetek a versenyzők sorsáról. Nem hiszem, hogy szigorú vagyok, nem is tudnék az lenni. Elsősorban az arcot és a mosolyt figyelem, de fontos, hogy a belső értékei is rendben legyenek. Számomra egy szépségkirálynő szerény, alázatos, kedves, segítőkész, mégis kemény, talpraesett – kezdte a Lokálnak Szarvas Andrea, aki szerint nem jó, ha valakinek csak a korona lebeg a szeme előtt. Ő mindig csak az előtte lévő akadályra koncentrált, és azon akart túljutni.


–A lányoknak azt tanácsolnám, hogy adják önmagukat, és élvezzék ki a verseny minden egyes pillanatát, és ne csak a győzelemmel foglalkozzanak. Én lépésről lépésre haladtam, mindig csak kis célokat tűztem ki, és azokat próbáltam elérni. A végén, amikor már ott álltam a színpadon az öt legszebb lány között,  akkor mondtam azt magamban, hogy innen már nincs visszaút, meg kell nyerni – mondta az egykori szépségkirálynő, akinek az elmúlt egy évben száznyolcvan fokos fordulatot vett az élete.

–Ott hagytam az iskolát, közszolgálati ügyintézőnek tanultam, de rájöttem, hogy nem ez az én utam. Egyre több modellmunkám van, imádom ezeket a feladatokat. Emellett a 230 kilométerre lévő Vésztőről felköltöztem a főváros közelébe, és kezdem megszokni ezt a nyüzsgést. Eleinte azt sem tudtam, hogy merre induljak, de napról napra jobban kiismerem magam. Az is szuper érzés, hogy már 30 ezren követnek az Instagramon, rengeteg szeretetet és pozitív visszaigazolást kapok–tette hozzá Andi.


A verseny legfontosabb tudnivalói
Az idei döntőt június 23-án közvetíti élőben a Duna Televízió és a Duna World, a győztes képviselheti hazánkat a thaiföldi világversenyen. A műsorvezető Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie lesz, a feladat mindkettejük számára új kihívást jelent.

Kapcsolódó cikkek:
Több százan jelentkeztek a Magyarország SzépéreMegmutatják a szépségeke
Ő lett Magyarország Szépe – Videó
A legjobb helyen a korona
Struccokat etet reggelente Magyarország Szépe
Ők a Magyarország Szépe döntősei
Így lehet valakiből Magyarország Szépe
Új korona ékesíti Magyarország Szépét
Június végén választják meg Magyarország Szépét
Bemutatkoztak a Magyarország Szépe versenyzői
Több százan jelentkeztek a Magyarország Szépére
Minden, ami Sztársztori!

Kapcsolódó Cikkek

 • 55 évesen lett bikinimodell

  55 évesen lett bikinimodell

  Az 55 éves Kathy Ja­cobs élete álma vált valóra azzal, hogy a Sports Illustrated leszerződtette fürdőruha-bemutatójára Miamiban.

 • 50 éve hódítottuk meg a Holdat

  50 éve hódítottuk meg a Holdat

  „Kis lépés egy embernek, nagy ugrás az emberiségnek” – mondta Neil Armstrong, amikor 50 évvel ezelőtt a Holdra lépett. Valóban óriási ugrás – az emberiség egyik legnagyszerűbb teljesítménye – volt, hogy elhagytuk a Földet, és nyomot hagyhattunk az égitest felszínén.

 • Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Stúdióalbumot készített Iggy Pop. A 72 éves amerikai rockénekes, aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet, három év szünet után rukkol ki új lemezanyaggal: a Free szeptember 6-án jelenik meg.

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.