EUR: 325,80 Ft
CHF: 294,20 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Extra

Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

Szarvas Andi, a tavalyi Miss World Hungary győztesének élete gyökeresen megváltozott az elmúlt egy évben. A vidéki lánynak egyre több felkérése van, ezért szeretne felköltözni a fővárosba munkát keresni és megtalálni az igazit. 

 

Szarvas Andi tavalyi győzelme után idén már a Magyarország Szépe zsűrijében foglal helyet, melynek döntőjét június 23-án a Duna TV közvetíti majd. – Nagyon furcsa és jó érzés, hogy idén már a kifutó másik oldalán foglalhatok helyet. Élénken élnek még bennem azok a pillanatok, mikor remegő térdekkel érkeztem a castingra, ezért teljesen átéreztem a jelentkezők izgalmát – kezdte Andi a Lokálnak. A vidéki lány karrierjét és magánéletét is megváltoztatta a verseny.


– Jelenleg kétlaki életet élek. A szülővárosomban, Vésztőn az önkormányzat turisztikai részlegén dolgozom, de egyre több felkérést kapok itt Pesten is, különböző rendezvényekre és fotózásokra. Az utazás pedig nagyon kimerít, ezért most azon vagyok, hogy minél előbb fel tudjak költözni a fővárosba. Szeretnék egy biztos munkát találni, mellette pedig modellkedni, és egyre többet gondolkodom azon is, hogy visszaülök az iskolapadba. Már nézegetem az állás- és albérlethirdetéseket – mondta a 21 éves Andi, aki ősszel szakított szerelmével, és azóta  szingliként éli a mindennapjait.

– Az volt a tervünk, hogy együtt költözünk majd fel, de aztán szakítottunk. Eltávolodtunk egymástól, kiderült, hogy nem egyeznek az elképzeléseink. Élvezem a szingli életet, most minden időmet és energiámat a karrieremre fordítom. Ennek ellenére nyitott szemmel járok és várom, hogy rám találjon a nagy ő – tette hozzá.


Kapcsolódó cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Ősszel új lemezzel jelentkezik Iggy Pop

  Stúdióalbumot készített Iggy Pop. A 72 éves amerikai rockénekes, aki július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet, három év szünet után rukkol ki új lemezanyaggal: a Free szeptember 6-án jelenik meg.

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.

 • Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Idén lenne húsz éves Dióssy Klári kislánya, Adélka, aki mindössze négy és fél évesen hunyt el leukémiában. A Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban mesélt soha el nem múló fájdalmáról, és arról miképp telnek mindennapjai második házasságából született gyermekével, Mátéval.