EUR: 323,17 Ft
CHF: 288,30 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Belföld

Százezreket fizetett egy lángosért

Igen borsos árat kell fizetnie annak az újfehértói motorosnak, akiről a 37-es számú főúton készítettek fotót a rendőrök, miközben 227 km/órával repesztett egy lángosért Borsodba.

A vakmerő 54 éves száguldozó a legnagyobb sebesség több mint kétszeresével repesztett. Amikor sikerült az egyenruhásoknak félreállítani a férfit, azt mondta, hogy csak egy lángosért szeretett volna gyorsan átugrani Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe. Az ürügy természetesen nem hatotta meg a rendőröket, a gyorshajtásért 300 ezer forintos bírságot kapott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Maul Pincészet – Solár

  Maul Pincészet – Solár

  Elsőre hűvös, de szépen nyíló illatok. Még egy pörgetés a pohárban és robban. Intenzív, tiszta és roppant elegáns.

 • Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosának szabadon bocsátása óta. A világhálót elárasztó méltatlankodó kommentek mellett fenyegetéseket is kapott a házi őrizetbe helyezett férfi.

 • 2020 a nemzeti összetartozás éve lesz

  2020 a nemzeti összetartozás éve lesz

  A nemzeti összetartozás évének nyilvánította az Országgyűlés 2020-at, a nemzetet feldaraboló 1920-as trianoni békeszerződés centenáriumát, ennek értelmében jövőre a kormány itthon és az egész világon támogatja olyan rendezvények, megemlékezések szervezését, amelyek erősítik a magyarság összetartozásának tudatát.