EUR: 344,37 Ft
CHF: 322,04 Ft
2020. június 01., hétfő
Tünde

Program

Szimfonkusokkal lép színpadra Pásztor Anna és zenekara

Pásztor Anna és az Anna And The Barbies rajongóinak már nehéz meglepetést okozni, júniusban mégis sikerülhet, ugyanis egy különleges koncerten lépnek színpadra a Margitszigeten. Lüktető, zúzós zenéjüket most szimfonikusokkal elegyítik.

Az Anna and the Barbies zenekar a Heuréka Pop Orchestrával közösen lép fel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a nyáron. A két zenekari stílus és hangzásvilág elegyítése rendhagyónak ígérkezik, még akkor is, ha a Heuréka zenészei a világ élvonalába tartoznak.


Különlegességük abban rejlik, hogy professzionális színvonalon járulnak hozzá pop- és rockzenekarok saját szerzeményeinek egyedi, szimfonikus megszólaltatásához. Ezek a szerzemények jelen esetben Pásztor Anna és zenekarának nagy sikerű dalai lesznek.

A 15 éves Anna and the Barbies – az ország egyik legtöbbet koncertező zenekaraként – a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon sem okoz majd csalódást, olyan lesz, ahogy azt már megszokhattuk: kirobbanó, zúzós és fülbemászóan harmonikus. És nem mellesleg szimfonikus, a Heuréka Pop Orchestrának köszönhetően.


A dalok többek közt jazzes, bossanovás feldolgozásban csendülnek majd fel, Pásztor Anna pedig két nóta között a legjobb zenekari sztorikat meséli majd el a közönségnek. A fellépők látványa sem lesz mindennapi: képzeljünk el egy igencsak szimfonikus zenekart egy színpadon az energiabomba Anna and the Barbies zenészeivel.

A zenekar leginkább a rock, a pop, a hiphop és az r’n’b műfajai között cikázik, a dalok szerzője a frontember, Pásztor Anna testvére, Sámuel – ők ketten egyébiránt a jelenleg öt tagú zenekar alapítói is.

A szűkebb közönségű kluboktól az igazi fesztivál-nagyszínpadokig mindenfelé megfordultak már, nem lesz ez másként az idei, jubileumi évben sem.

Végigkoncertezik 2019-et, olyan dalokkal, mint a Youtube-on nagy népszerűségnek örvendő Márti dala, az Ünnepélyesen fogadom vagy a Segges a Balatonba. Eddigi hat lemezük után pedig ebben az évben előállnak egy meglepetésalbummal és több videóklippel is.

A jeles év koncertsorozatában június 13-án este kerül sor a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a “Kis-éji Rock and Roll – Az Anna and Barbies és a Heuréka Pop Orchestra” koncertre. A koncert tartogat még bőven meglepetéseket, ahogy Pásztor Annát és zenekarát ismerjük.

Kapcsolódó Cikkek