EUR: 323,37 Ft
CHF: 291,50 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Terhesnek érzi a szeretetet Cinthya Dictator

Peller Mariann két éve indította útjára az Utazás a lelked körül című műsorát, amiben hétről hétre egy-egy ismert emberrel beszélget hitről, lélekről, sorsról, megmagyarázhatatlannak tűnő tapasztalásokról. A legfrissebb epizód vendége Cinthya Dictator volt, aki meglepő őszinteséggel mesélt az elmúlt egy év nehézségeiről, a pszichiátrián töltött heteiről.
Nehéz évet tudhat maga mögött Cinthya Dictator, aki pontosan egy évvel ezelőtt a pszichiátriáról jelentkezett be. Rajongóit nagyon megijesztette, pedig az érzékeny lelkű fotóművész saját történetével csupán másokon szeretett volna segíteni.
“Ez egy nagyon hosszú folyamat volt, fel kellett készülnöm arra, hogy ezt megmerjem tenni. Féltem, hogy kiderül, rettegtem ott bent. Egy idő után azonban eljutottam oda, hogyha velem ez megtörtént, mélyen voltam, de elkezdtem ebből kijönni, akkor azt szeretném kommunikálni. Azért is történt meg ez velem, hogy másokon segítsek. Sokat tanultam, ma már tudom, hogy az embernek mit kell tennie, ha pszcihés problémáéi vannak: szólni kell a családnak, el kell menni orvoshoz, és ha baj van igenis be kell feküdni a kórházba. (…) A mai világban sokan azt kommunikálják, hogy az életük tökéletes, pedig ez nem igaz. Mindenkinek megvan a maga problémája, mindenkinek megvan a saját keresztje és a boldogság is – mesélte a műsorban Cinthy, aki ebben a mélypontokkal teli időszakban a hitét is elvesztette. Legnagyobb feladatának jelenleg azt tartja, hogy újjáépítse magát.

(Fotó: Mészáros Diána)

“Régen hittem abban, hogy több életünk van. Hittem a  jelekben, folyton kerestem őket mindenhol. Az utóbbi egy évben azonban olyan szomorú, reményvesztett pillanataim voltak, hogy már nem figyelek a jelekre, nem próbálom megerősíteni magam a döntéseimben. Csak próbálok érezni és a lelkem után menni, elengedtem az előző életeimmel kapcsolatos berögződéseimet. Úgy gondoltam, hogyha valakit nagyon szeretek, akkor azt biztos korábbi életeimből hozom, és az összes további életemben is velem lesz. De így nem lehet elengedni embereket. (…) Mostanában a vallás foglalkoztatott leginkább, pont egy ilyen periódusban van az életem, hogy nem tudom, hogy miben higgyek. Most újraépítem önmagam a mélypont után.(…) Szeretnék hinni Istenben, és hiszek is, pedig nem kaptam vallásos neveltetést – árulta el a fotóművész. Cinthya a műsorban többek közt arról is mesélt, hogy noha nagyon hálás azért, hogy sok barátja van, és sok ember veszi körül, olykor mégsem tud mit kezdeni a felé irányuló rengeteg szeretettel.

“Nagyon sokszor a szeretetet terhesnek érzem. Csúnyán hangzik, de mindenkitől terhes a szeretet. Szeretnék sokszor független lenni és bármikor meghalhatni, ha szeretnék, de tudom, hogy nem vagyok szabad. Nem szabad az én létezésem ezen a bolygón, mert másoktól függ, a szeretteimtől függ és az én szeretetemtől. Sok esetben ezt egy rabságak érzem, ugyanakkor a világ legszerencsésebb embere vagyok, hiszen a szeretés miatt van értelme az életemnek” – fejtette ki.

Kapcsolódó cikkek:
Sokkoló! Cinthya már az életével játszik
Cinthya pszichiátriára került
Minden, ami Sztársztori!
Cinthya Dictator: K*rvázhat, de ne hódítson a párom
Cinthya Dictator a villantáskirálynő – Fotók!
Cinthya Dictator csontvázzá fogyott!
Cynthia: Viktor óta nem voltam mással
Cinthya Dictator – Diszlexiája miatt nem lett orvos


Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.