2019. június 26., szerda
János, Pál

Belföld

Újra kiosztotta pártját az MSZP-s

Újabb levélben osztotta ki saját pártját Szanyi Tibor, aki a múlt héten degenerálódó belterjes klubnak nevezte az MSZP-t.

„Valószínűleg másként alakult volna sok minden, ha a kampányfőnökünk koncentráltan a pártunk műveleteit irányította volna, minthogy ehelyett egyféle vezéraktivistaként lényegében a saját egójával és PR-jával foglalkozott” – írta például Ujhelyi István kampányfőnökről. Szanyinak vélhetően az fáj, hogy végül nem ő, hanem Ujhelyi jutott ki Brüsszelbe. Szerinte „aligha gondolkozhat értelmes jövőben az a párt, amelyik történelme legnagyobb bukásának arcát teszi meg európai arcává”.


Szanyi kommunikációs atombombának nevezte Bangóné elhíresült patkányozását, amivel az MSZP kivégezte a Haza. Szeretet. Európa. szlogenjét.

„Leginkább azt sajnálom, hogy a pártunkkal történt gyalázatot benyeltük. A következmény nélküliség és a bénult reakcióképtelenség ugyanis minden választópolgár tudatalattijában azt rögzíti, hogy ha ránk szavaz, vele se fog történni semmi jó, s ebben sajnos akár igaza is lehet” – zárta sorait Szanyi.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Ötven migránst fogtak Csongrád megyében

    Ötven migránst fogtak Csongrád megyében

    Három csoportban összesen ötven migránst tartóztattak föl a rendőrök szerdára virradóra Csongrád megyében, közülük négy afgán férfit egy szerb embercsempész szállított az M5-ös autópályán – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

  • Manfred Weber továbbra is magának követeli az EB-elnöki tisztségét

    Manfred Weber továbbra is magának követeli az EB-elnöki tisztségét

    Manfred Weber továbbra is fenntartja, hogy az európai parlamenti (EP-) választás eredménye alapján neki mint az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltjének kell megkapnia az Európai Bizottság (EB) elnöki tisztségét, a politikus erről egy vendégkommentárban írt a Die Welt című konzervatív német lap szerdai számában.