EUR: 323,38 Ft
CHF: 291,57 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Utolsó pillanatig készült a visszatérésre Benke Laci bácsi

Hetvenéves korában elhunyt Benke Laci bácsi – közölte a hétvégén az atv.hu. A mesterszakács évek óta különféle betegségekkel küzdött.

Többször szorult kórházi kezelésre, legutóbb áprilisban kellett befeküdnie egy klinikára. Rossz egészségi állapota ellenére végig abban bízott, hogy mihamarabb újra munkába állhat. „Nem vagyok jól, az egészségemet illetően nincsenek jó híreim. (…) Nehezen viselem a rosszullétet. (…) Szívesen munkába állnék, hiszen fiatal vagyok még, de erre egyelőre várnom kell” – nyilatkozta áprilisban a mesterszakács a Ripostnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.