EUR: 323,48 Ft
CHF: 290,10 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Sport

Vége! Böde búcsút intett a Fradinak

Böde Dániel távozása előtt egy interjút adott a Fradi Médiának. A zöldektől távozó focista mérlege, kétszáz bajnokin nyolcvankilenc gólt szerzett.

Paksról jöttem 2012-ben, Paksra megyek vissza 2019-ben. Nekem csak két csapat számít, számított mindig, a Paks és a Fradi. De nem az otthonom közelsége számított leginkább – mondta a portálnak Böde Dániel.


Arra a kérdésre, hogy milyen érzés lesz a következő szezonban a Pakssal érkezni a Groupama Arénába, a focista azt válaszolta, hogy biztos benne hogy el fog érzékenyülni.

Tréfából talán be is ugrom a hazai öltözőbe a srácokhoz. Kívánom nekik, kívánom a Fradinak, hogy sikerüljön a hőn áhított nemzetközi szereplés. Köszönöm mindenkinek, hogy ennyire szerettek és köszönöm, hogy ilyen szépen búcsúzhatok! – zárta a beszélgetést Böde Dániel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sportfogadás miatt kapott pénzbüntetést Paul Scholes

  Sportfogadás miatt kapott pénzbüntetést Paul Scholes

  A sportfogadási szabályok megsértéséért 8000 fontos (2,9 millió forint) pénzbüntetésre ítélte az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) Paul Scholest, a Manchester United korábbi középpályását, aki elismerte vétkességét.

 • Elengedte a rendőrség Michel Platinit

  Elengedte a rendőrség Michel Platinit

  Szerda hajnalban elhagyta a francia rendőrség Korrupcióellenes Hivatalának épületét Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) korábbi elnöke, akit kedden hallgattak ki a 2022-es, végül Katarnak ítélt világbajnokság helyszínének kijelölése során felmerült korrupció és megvesztegetés gyanúja miatt zajló nyomozás részeként.

 • A bolgár bajnokkal kezd a Fradi

  A bolgár bajnokkal kezd a Fradi

  Tegnap rendezték a 2019-2020-as labdarúgó Bajnokok Ligája szezon selejtezőmérkőzéseinek sorsolását, amelyben a Ferencváros csapata volt érdekelt.