EUR: 354,22 Ft
CHF: 333,25 Ft
2020. július 09., csütörtök
Lukrécia

Külföld

Vészhelyzet! Kényszerleszállást hajtott végre egy Budapestről Philadelphiába tartó járat

Műszaki hiba miatt Frankfurt repülőterén szállt le Németországban csütörtök délután az American Airlines Budapestről Philadelphiába tartó járata – tudta meg az Origo.

A Boeing 767-323(ER) típusú repülőgép félórás késéssel szállt fel Ferihegyről, az út megszakításáról a cseh-német határ, Karlovy Vary térségében döntött a személyzet, majd meg is kezdte az ereszkedést Frankfurt felé – írja a lap.

A személyzet az általános vészhelyzetet jelző 7700 kódot állította be. A gép biztonságosan leszállt 13:23-kor a repülőtéren, ezután a gurulóúton állt meg, majd átgurult a számára kijelölt helyre. Az Airportal megkeresésére az American Airlines azt közölte, műszaki hiba miatt kellett az utat megszakítani – közli az Origo.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghaladta a 12 milliót a fertőzöttek száma

    Meghaladta a 12 milliót a fertőzöttek száma

    A világon 12 012 720 ember fertőződött már meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 548 914, a gyógyultaké pedig 6 562 679 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem csütörtöki adatai szerint.

  • Orbán Viktor: Ne a nyugatiak mondják meg, hogyan éljünk

    Orbán Viktor: Ne a nyugatiak mondják meg, hogyan éljünk

    Mi Közép-Európából arra kérhetjük a Nyugatot: ne mondja meg, hogyan kellene élnünk az életünket – mondta szerdán Orbán Viktor miniszterelnök az Európa cenzúrázatlanul című webkonferencián, amelyen Aleksandar Vucic szerb elnök és Janez Jansa szlovén miniszterelnök is felszólalt.