EUR: 345,88 Ft
CHF: 321,72 Ft
2020. augusztus 08., szombat
László

Külföld

Villamoson hagyta droggal teli táskáját

Egy baklövés miatt bukott le az a díler, aki droggal teli táskáját egy manchesteri villamoson felejtette.

Ezt a veszteséget a srác még el tudta volna viselni, ám a rémálom csak ezután kezdődött. A hátizsákját, amelyben benne volt a neve és elérhetősége, megtalálták, és leadták a rendőségen. A manchesteri egyenruhások a táskáról fel is töltöttek egy képet közösségi oldalukra azzal a vicces szöveggel, hogy a szegény állampolgárnak szeretnék visszajuttatni jogos tulajdonát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszavonul a brit külügyminisztérium macskája

  Visszavonul a brit külügyminisztérium macskája

  Nyugdíjba megy Palmerston macska, amely a brit külügyminisztérium főegerészeként szolgált az elmúlt több mint 4 évben – tudatta az állat Twitter-oldala mintegy 100 ezer követőjével pénteken.

 • Bejegyzik az első orosz vakcinát

  Bejegyzik az első orosz vakcinát

  Hamarosan lezárul a Gamaleja Intézet által kifejlesztett, Covid-19 elleni első orosz vakcina tesztelése, és a jövő héten bejegyzik – jelentette be Oleg Gridnyev orosz egészségügyi miniszterhelyettes pénteken újságíróknak Ufában, egy helyi kórházbővítés ünnepségén.

 • Európában a járvány második hullámára készülnek

  Európában a járvány második hullámára készülnek

  Különböző szigorításokkal a koronavírus-járvány második hullámára készülnek Európában, ahol továbbra is a legmagasabb a vírus okozta Covid-19-betegség halálos áldozatainak száma: a 708 ezerből 202 ezret a kontinensről jelentettek.