2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Belföld

Vizet osztanak Budapesten

A nagy hőség miatt folytatódik a vízosztás Budapesten – közölte a Fővárosi Védelmi Bizottság.

A szervezet szerint szerdán összesen mintegy 17 ezer félliteres palackozott és 14 ezer zacskós hűtött víz fogyott a főváros utcáin. A vízosztás 11 órakor kezdődött, és Budapest egyik legforgalmasabb pontján, a Deák téren este 9 óráig tartott. A Fővárosi Polgári Védelmi Igazgatóság összesen 12 helyszínen oszt vizet, többek között a Hűvösvölgyi úton, a Flórián téren, a Kálvin téren és a Blaha Lujza téren. Vasárnapig a MÁV szervez vízosztást a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvaron, illetve több vidéki nagyvárosban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gulyás: szabad akaratunkból vittük sikerre a rendszerváltoztatást

  Gulyás: szabad akaratunkból vittük sikerre a rendszerváltoztatást

  Az elmúlt két évszázad történelmi fordulópontjai közül a rendszerváltoztatás volt az, amelyet az ország szabad akaratából, jelentős áldozatok árán sikerre vitt – jelentette ki Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Terror Háza Múzeum 30 éve szabadon című kiállításának vasárnapi megnyitóján.

 • A nap képe: Dagonya

  A nap képe: Dagonya

  A somogybabodi Nemzetközi Off Road Fesztiválon idén sem maradtak szárazon a versenyzők. Európa legnagyobb terepjárós eseményén csaknem 1200 autó és 20 ezernél is több résztvevő merült el a sárban.

 • Baseball ütővel esett a tanulókocsinak

  Baseball ütővel esett a tanulókocsinak

  Egy 42 éves kamionos férfinak annyira elgurultak a gyógyszeri, hogy baseball ütővel esett neki az előtte lassan haladó tanulókocsinak a 68-as főúton Marcali-Bize irányába.