EUR: 323,48 Ft
CHF: 290,10 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Sport

Vizsgálja a rendőrség a ralibalesetet

A pilóta szerint műszaki hiba vezethetett tömegbalesethez a tótkomlósi raliversenyen. Mint ismert, a hétvégén a nézők közé csapódott egy autó, kilencen megsérültek, közülük ketten életveszélyesen.

A Borsnak nyilatkozó szemtanú szerint már a verseny végi díjátadóra készültek, amikor bekövetkezett a szerencsétlenség. A tiszteletkörben az egyik kocsi kanyarodás után padkára szaladt, amely úgy megdobta, hogy a nézők közé csapódott. Egy negyedik osztályos kislány sérült meg a legsúlyosabban, az ő életéért sokáig küzdöttek. A lap úgy tudja, hogy hasi sérülésekkel műtötték Szegeden.

A Bors szerint a piros Golf már a verseny közben is nekiment a járdának, le is kellett cserélni a sérült kereket, de utána folytatta a versenyt. Az autót tapasztalt ralis házaspár vezette, a pilóta férj és navigátor felesége tíz éve versenyeznek. K. Albert a Borsnak azt mondta, hogy teljesen összetört az események után.


– Minden erőmmel azon vagyok, hogy segítsem a sérülteket, hogy minél hamarabb felépüljenek. Most ez a legfontosabb – nyilatkozta a pilóta. – A rendőrök azon dolgoznak, hogy kiderítsék, mi okozta a szerencsétlenséget, vizsgálják az autót és a pályát, valamint azt is, hogy a nézők nem álltak-e túl közel a kijelölt korláthoz képest.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sportfogadás miatt kapott pénzbüntetést Paul Scholes

  Sportfogadás miatt kapott pénzbüntetést Paul Scholes

  A sportfogadási szabályok megsértéséért 8000 fontos (2,9 millió forint) pénzbüntetésre ítélte az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) Paul Scholest, a Manchester United korábbi középpályását, aki elismerte vétkességét.

 • Elengedte a rendőrség Michel Platinit

  Elengedte a rendőrség Michel Platinit

  Szerda hajnalban elhagyta a francia rendőrség Korrupcióellenes Hivatalának épületét Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) korábbi elnöke, akit kedden hallgattak ki a 2022-es, végül Katarnak ítélt világbajnokság helyszínének kijelölése során felmerült korrupció és megvesztegetés gyanúja miatt zajló nyomozás részeként.

 • A bolgár bajnokkal kezd a Fradi

  A bolgár bajnokkal kezd a Fradi

  Tegnap rendezték a 2019-2020-as labdarúgó Bajnokok Ligája szezon selejtezőmérkőzéseinek sorsolását, amelyben a Ferencváros csapata volt érdekelt.