EUR: 323,33 Ft
CHF: 291,40 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Sport

Vizsgálja a rendőrség a ralibalesetet

A pilóta szerint műszaki hiba vezethetett tömegbalesethez a tótkomlósi raliversenyen. Mint ismert, a hétvégén a nézők közé csapódott egy autó, kilencen megsérültek, közülük ketten életveszélyesen.

A Borsnak nyilatkozó szemtanú szerint már a verseny végi díjátadóra készültek, amikor bekövetkezett a szerencsétlenség. A tiszteletkörben az egyik kocsi kanyarodás után padkára szaladt, amely úgy megdobta, hogy a nézők közé csapódott. Egy negyedik osztályos kislány sérült meg a legsúlyosabban, az ő életéért sokáig küzdöttek. A lap úgy tudja, hogy hasi sérülésekkel műtötték Szegeden.

A Bors szerint a piros Golf már a verseny közben is nekiment a járdának, le is kellett cserélni a sérült kereket, de utána folytatta a versenyt. Az autót tapasztalt ralis házaspár vezette, a pilóta férj és navigátor felesége tíz éve versenyeznek. K. Albert a Borsnak azt mondta, hogy teljesen összetört az események után.


– Minden erőmmel azon vagyok, hogy segítsem a sérülteket, hogy minél hamarabb felépüljenek. Most ez a legfontosabb – nyilatkozta a pilóta. – A rendőrök azon dolgoznak, hogy kiderítsék, mi okozta a szerencsétlenséget, vizsgálják az autót és a pályát, valamint azt is, hogy a nézők nem álltak-e túl közel a kijelölt korláthoz képest.

Kapcsolódó Cikkek